Ce înseamnă salariu mare pentru Băsescu?

By | 19 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu a învăţat un cuvânt nou de la prietenii lui “licuricii” de peste ocean: focusare. Şi a ţinut azi să-şi epateze erudiţia la o conferinţă organizată de „Ziarul Financiar”.

În opinia domnului preşedinte, subvenţia la căldură este „nedreaptă”, pentru că se acordă subvenţie unui cetăţean care are trei hectare de pământ pe care nu le lucrează sau unuia cu salariu mare, dar care locuieşte la bloc în Bucureşti. Aşa că a hotărât el personal şi cu domnul Jeffrey Franks „Gaură-n pantof” că trebuie eliminate subvenţiile la căldură pentru populaţie. Staţi aşa, nu e vorba de eliminare, ci… focusare!

Acuma e clar de ce un ţăran cu trei hectare de teren nu poate să-şi muncească pământul, cu subvenţia domnului Tabără cu tot şi e la fel de clar că, chiar şi dacă l-ar munci tot nu ar putea să obţină mai mult decât necesarul pentru propria supravieţuire.

Dar ce înseamnă oare în mintea domnului Băsescu un bucureştean cu salariu mare? Că din câte ştiu eu, subvenţia se acordă doar celor care au cel mult 850 de lei venit lunar pe membru de familie. Deci 850 lei, adică 210 euro e un salariu mare, în condiţiile în care în Grecia cel mai mic ajutor de şomaj e în jur de 700 de euro?!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge