De ce nu cred în extratereştri

By | 11 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Când eram copil eram tare fascinat de extratereştri, OZN-uri şi nave spaţiale. Asta după ce am început să citesc multă literatură SF, care era la mare modă pe atunci. Acum îmi dau seama că toată povestea asta este o mega manipulare. Este doar încercarea de a crea o mitologie modernă, care mai apoi să fie transformată în viitoarea religie mondială, perfect adaptată omului modern.

Argumentul forte pe care îl aduc este faptul că acest mit al extratereştrilor şi al farfuriilor zburătoare a apărut după ce presupuşii extratereştri au fost imaginaţi de diverşi autori în romane sau nuvele SF şi de cineaşti în filmele cu aceeaşi tematică. Apoi au început să apară şi cazurile de întâlniri de gradul III, răpiri şi alte bazaconii, în care alienii erau descrişi exact ca în respectivele cărţi şi filme. Totul este mai degrabă un experiment social şi o mare dezinformare pusă la cale cu sprijinul mass-media,cinematografiei şi al serviciilor secrete americane.

Un motiv în plus să cred că totul este o escrocherie este şi acest individ care pretinde că este medium pentru un extraterestru.

Tipul se numeşte Darryl Anka şi susţine că prin el vorbeşte o fiinţă multi-dimensională extraterestră numită Bashar. Cireaşa de pe tort este faptul că înainte să se apuce de aceste spectacole penibile de bâlci, individul a lucrat la Hollywood, ca expert în efecte speciale. Deci întâi el creează tot felul de chestii din imaginaţia sa, pentru filme de ficţiune, apoi, dintr-o dată o fiinţă extraterestră îl alege tocmai pe el pentru a transmite mesaje pământenilor, despre vremurile minunate şi transformările fantastice ale omenirii din viitorul apropiat.

În concluzie, omul ori este dus cu pluta, ori este un mare escroc. Tind să înclin spre ultima variantă, deoarece, pentru o şedinţă telefonică de acest gen, pretinde nu mai puţin de 500 de dolari. Deci până la urmă totul se rezumă la afaceri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge