Alessio Rastani despre criza financiară mondială

By | 29 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Din când în când, în presa oficială internaţională mai scapă unele informaţii pe care cei care fac jocurile pe acestă planetă ar vrea să le ţină departe de ochii şi urechile mulţimilor.

Într-un interviu în direct la postul TV BBC, Alessio Rastani, care s-a recomandat ca “trader independent”, a făcut câteva dezvăluiri ce i-au şocat şi i-au luat prin surpindere pe jurnaliştii cu care discuta.

El a spus că marii finanţişti şi jucători pe pieţele financiare internaţionale, nu numai că nu au interesul să găsească soluţii pentru criza actuală, ci chiar urmăresc să profite şi să aibă beneficii de pe urma acesteia. Chiar el însuşi, spune că visează la o astfel de criză mai mult timp.

De 3 ani am tot visat să vină o recesiune şi o cădere a burselor ca să pot face bani.

Declaraţiile şocante nu se opresc aici. Conform acestui trader independent lumea nu ar fi condusă de guverne, ci de grupul financiar Goldman Sachs.

De fapt, guvernele nu sunt cele care conduc lumea. Goldman Sachs o face.

Alessio Rastani am mai avertizat, în cadrul aceleiaşi apariţii tv că în următoarele douăsprezece luni, milioane de oameni îşi vor pierde economiile de-o viaţă.

După această apariţie surprinzătoare, presa a încercat să îl decredibilizeze pe neobişnuitul invitat, spunând că este de fapt un impostor care vrea să câştige notorietate, sau că interviul a fost o farsă. Dar lucrurile au fost spuse şi milioane de oameni au văzut înregistrarea video, care a devenit clip viral pe Youtube.

O părere la “Alessio Rastani despre criza financiară mondială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge