Benjamin Fulford face dezvăluiri incredibile despre Oculta Mondială şi un plan de salvare a omenirii

By | 4 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Pe data de 21 decembrie 2011, Benjamin Fulford a fost invitat în cadrul unei emisiuni de analiză politică la un post TV din Japonia. Cu această ocazie el a dat un ultimatum cabalei satanice criminale. Vă prezentăm traducerea din limba engleză a intervenţiilor sale care au fost publicate şi pe YouTube. Cele 3 pasaje în care Fulford vorbeşte în engleză sunt la minutele 6:41 – 13:48, apoi 23:27 – 25:30 şi la final 39:22 – 40:08 (emisiunea este postată mai jos):

A) Segmentul 6:41 – 13:48

Bine. Acum voi spune asta în engleză:

Era să fiu ucis de numeroase ori. Printre cei care au încercat să mă omoare sunt Henry Kissinger, George Bush senior, David de Rothschild în Geneva şi oamenii care sunt acum sursa problemelor în SUA incluzând Frank Carlucci, James Baker, Paul Wolfensohn, George Soros, Zbigniew Brzezinski, Timothy Gheithner. Aceşti oameni sunt ucigaşi şi criminali, trebuie să îi arestaţi, iar dacă ei se opun arestării – ei sunt ucigaşi – trebuie să îi împuşcaţi, nu trebuie să îi lăsaţi pe aceşti oameni să fie liberi. Asta este important. Ei plănuiesc să declanşeze al Treilea Război Mondial şi să ucidă [astfel] miliarde de oameni.

David de Rothschild din Geneva, să nu crezi că eşti în siguranţă în castelul tău acolo, nu eşti! Noi ştim unde te afli. Noi ştim cine eşti tu. Şi îl ai pe acest Papă violator de copii, Papa Maleficul al 16-lea… ei bine, curând el va fi mort şi să fii pregătit că Satan te aşteaptă.

Sunt aceşti netrebnici care sunt acum pe fugă şi cărora trebuie să le dăm un brânci, să îi îndepărtăm de la putere. Ei împiedică umanitatea să progreseze, ei stopează progresul tehnic cu cel puţin 100 de ani, dacă nu mai mult. Ei încearcă să omoare 4 miliarde de oameni, ei încearcă să declanşeze al Treilea Război Mondial chiar acum, în Iran, în Siria… şi toţi spun „Păi… nu ştiu ce să fac”. Haideţi, nu sunt decât câţiva boşorogi, de ce nu îi puneţi – voi, americanii – la închisoare?

Şi acum vă informez că există o ameninţare la adresa Japoniei, există un vas de foraj maritim care chiar acum forează la mare adâncime pe fundul oceanului la Chiba ca să depună acolo o bombă nucleară, vasul se numeşte Tchikyu Maru. Şi, dacă Japonia este atacată din nou cu acest tsunami nuclear, atunci am auzit că va fi o acţiune de contracarare – vor scufunda o mare formaţiune de stânci din Insulele Canare care va genera un val de tsunami înalt de 100 metri ca să lovească coasta de Est a SUA, inclusiv New York, Washington şi Miami. Voi trebuie să împiedicaţi o asemenea tragedie.

Trebuie să îi arestaţi pe aceşti criminali. Noi ştim cine sunt ei: Jay Rockefeller, George Bush… şi nu uitaţi de bandiţii din Chicago care îl manipulează pe Obama, nu-l uitaţi pe Benjamin Netanyahu.

Şi mai am un lucru [de spus]. Vreau să le spun poporului evreu: voi sunteţi un popor bun, care se teme de Dumnezeu, dar care sunteţi conduşi de bandiţi care i se inchină lui Satan. Da? Steagul Israelului ar fi trebuit să fie Menora, dar în loc de asta aveţi un simbol satanic, întelegeţi? Acela este un simbol satanic pe steagul vostru. Acela nu este un simbol evreiesc. De ce nu se află Menora pe steagul israelian? Vă spun eu de ce: pentru că familia Rothschild, care a creat Israelul, i se închină lui Lucifer. Ei i se închină lui Satan. Ei nu i se închină lui Yahwe. Ei nu sunt evrei adevăraţi. Numele lor adevărat este Bauer. Ei se folosesc de voi. Vă bateţi joc de voi însivă acceptând să mergeţi înainte cu acest plan nebunesc. Grăbiţi-vă şi arestaţi-i pe aceşti criminali care au preluat conducerea societăţii voastre.

Asta nu e deloc o glumă. Sunt suficiente dovezi publice ca toată lumea să îşi dea seama că este adevărat. Totul este public. Oricine care face cercetări serioase, bine documentate, bazate pe fapte dovedite, vor descoperi că o bandă de tâlhari manipulează sistemul financiar de 300 de ani încoace şi ei planifică acum un genocid… ei trebuie să fie opriţi. Noi îi vom opri.

Aceasta este o declaraţie de război. Mă auziţi? David Rothschild, nu mai eşti în siguranţă. Retrage-te din jocul tău criminal. Am auzit că Evelyn de Rothschild, conducatoarea familiei, se ascunde acum în tăcere la castelul ei din Anglia. Ei bine, Evelyn, spune familiei tale să se retragă, spune-le că este destul, fără genocid, familia ta este în pericol dacă nu opreşti această nebunie… Nu mai este timp. Nu îmi place să am o faţă supărată, că ne apropiem de Crăciun. Acum ar trebui să fie o perioadă… noi ar trebui să avem posibilitatea să trăim cea mai bogată creştere economică explozivă din istoria civilizaţiei.

Avem tehnologia de a transforma deşerturile în zone verzi. Putem să umplem din nou oceanele cu peşte. Putem avea pace mondială. Iar tot ce ne blochează, sunt o duzină de bătrâni… vă rog, toată lumea, arestaţi-i! Ce se petrece cu voi, oameni buni? Putem avea pace mondială, putem avea toate aceste lucruri bune, dar suntem blocaţi de un grup minuscul de bătrâni care i se închină lui Satan. Aste e dovedit. Vă rog, trebuie să salvăm planeta. Mulţumesc. Suficient.

Un lucru de final. Asta nu e ca să îi prindem pe cei răi, bine? Niciodată nu acesta a fost motivul. Dar ei încearcă să ne omoare. Şi, la un moment dat, după atâtea încercări de asasinare, după atâtea hărţuiri, ştiţi voi… spunându-le tuturor celor pe care îi cunoşteam că am înnebunit, că mă droghez, ei au omorât oameni pe care îi cunoşteam… ştiaţi că ei au omorât mai mulţi oameni decât oricine altcineva în istoria umanităţii? Ei sunt responsabili pentru Primul Război Mondial, ei sunt răspunzători pentru cel de-al Doilea Război Mondial, ei sunt responsabili pentru Holocaust, ei l-au omorât pe Kennedy, pe Martin Luther King, pe John Lennon, pe Michael Jackson, înţelegeţi? Ei au omorât conducători din toată lumea; ei sunt cei mai răi criminali şi au transformat SUA într-o republică bananieră şi încearcă să transforme Europa într-o dictatură fascistă.

Şi singura armă a lor este iluzia acestor bani „goi” care nu se bazează pe nimic real. Noi le tăiem finanţările şi o să-i ducem la închisoare, ei trebuie să se predea. Putem avea pace mondială, putem avea prosperitate, putem avea o creştere a longevităţii oamenilor, putem să ne lepădăm singuri de acest coşmar, depinde doar ne noi. Toţi cei care ascultă asta, faceţi ceea ce vă stă în putinţă şi amintiţi-vă că noi suntem mai mulţi decât ei şi cu siguranţă că, chiar în cele mai infestate zone, voi îi depăşiţi numeric cu un raport de 100:1, arestaţi criminalii care se află cel mai aproape de voi şi putem salva planeta. Vş mulţumesc.

B) Segmentul 23:27 – 25:30

Repet, ei [coreenii] eu fost divizaţi în mod artificial pentru a se supune manipulării forţelor din Europa. Nu este deloc necesar ca poporul coreean să fie divizat. Uniţi, ei vor fi una dintre cele mai puternice ţări de pe Pământ. Există o şansă la pace în peninsula coreeană. Şi, bineînţeles, asta va genera o dezvoltare economică explozivă fără precedent în această regiune a Pământului.

În acelaşi timp, reţeaua formată din agenţii nord-coreeni din Japonia care se dădeau drept japonezi, a fost dezmembrată. Au fost arestaţi. Japonia se va elibera de sub controlul forţelor străine care se dădeau drept japoneze. Şi asta e o şansă pentru ca poporul japonez şi poporul coreean, care sunt veri, dacă nu chiar fraţi, să dezvolte relaţii prieteneşti şi prospere.

Retineţi: Rothschildzii au nevoie de război ca să îşi menţină controlul asupra noastră, au nevoie de război ca să ne omoare, nu este deloc necesar ca oamenii să lupte unii împotriva celorlalţi. Putem avea pace mondială, asta este o şansă pe care o avem. Dacă au început un joc murdar de putere, noi nu trebuie să le dăm ocazia să-şi mai menţină controlul asupra noastră.

Umanitatea poate să se elibereze singură acum. Bătălia a început. Trebuie să luptăm împotriva lor pe toate fronturile până când va fi pace mondială şi se va pune capăt sărăciei şi o stopare a distrugerii mediului. Putem realiza toate acestea în numai câteva luni de zile, odată ce vom scăpa de această cabală criminală care i se închină lui Satan. Şi am început deja.

C) Segmentul 39:22 – 40:08

Voi spune ceva în engleză acum…

Ţineţi minte, Henry Kissinger şi tovarăşii săi bandiţi, că nu există niciun loc pe această planetă unde să vă puteţi ascunde, nicăieri. ABSOLUT NICĂIERI. Credeaţi că puteţi să ucideţi 4 miliarde de oameni şi voi să vă ascundeţi în baze subterane? Ei bine, nu puteţi. Credeaţi că puteţi să mergeţi în America de Sud în timp ce noi ceilalţi să murim? Ei bine, nu puteţi. Veţi merge la închisoare dacă nu vă predaţi acum, deşi probabil că este deja prea târziu pentru voi să evitaţi supărarea şi mânia poporului american şi a oamenilor planetei, căci voi sunteţi urmăriţi de propriile voastre greşeli, v-aţi pecetluit soarta datorită lăcomiei voastre, datorită urii voastre, datorită plăcerilor voastre, datorită prostiei voastre.

Timpul vostru a trecut.

Ocupaţi sistemul financiar global – primii paşi

Şi acum, tot Benjamin Fulford ne anuntă pe blogul său că Noul Sistem este activat în proporţie de 99%!

„Occupy the Global Financiar System” – ştiri de ultimă oră: ACTIVAREA NOULUI SISTEM: 99%

Primele tranzacţii istorice din cadrul noului sistem financiar tocmai au avut loc!

Multe reţele globale de comercializare, independente, de pe întreaga planetă, se află în plin proces de conexiune rapidă, prin intermediul Internetului. Aceasta va duce la apariţia unor posibilităţi aproape nesfârşite de expansiune a reţelelor de comerţ international, de tranzacţii şi de afaceri.

Oamenii s-au trezit în sfârşit: au realizat că pentru cea mai mare parte din cheltuieli nu au nevoie de bani „emişi” de guvern. De fapt, atât de multe şi diferite grupuri au abuzat de actualul sistem de bani, încât, la ora actuală, acesta nu-şi mai poate îndeplini scopurile sale originale, care au fost:

a) mijloc de schimb
b) unitate de cont, şi
c) exprimarea valorii unor lucruri

Ultima dintre acestea, împreună cu camăta – perceperea de dobânzi, a condus la abuzuri sistemice şi la creşterea criminalităţii. Banii au încetat să mai „echivaleze” lucruri şi au început să fie priviţi ca o valoare în sine – acesta fiind unul dintre motivele pentru care lipsesc tot mai mult din circulaţie!!!

„Valoarea” lor este tezaurizată, disponibilitatea efectivă a finanţelor este manipulată, iar pieţele, implicit, sunt distorsionate. Nu e de mirare că toate marile religii au interzis utilizarea cametei – pentru că ele ştiau că cel ce împrumută bani cu dobândă (cămătarul şi schemele lui diabolice) nu se opreşte până nu deţine totul şi tinde să manipuleze fără milă în acest scop.

Astfel că au început să apară unele initiaţive interesante cu privire la modul în care acest sistem înrobitor de control financiar global ar putea fi destrămat. În 1980, în Canada, un om numit Michael Linton a înfiinţat primele sisteme locale de schimb = Local Exchange Trading System = ( LETS ), iar unele dintre ele au ajuns ca, în timp, să devină stabile.

Apoi, ele s-au răspândit în jurul planetei, dar au fost ignorate de către cei care conduc corporaţiile media. Sistemul, pe scurt, înseamnă că aveţi o monedă locală care nu este purtătoare de dobândă. Aceasta va fi folosită de către toţi membrii sistemului, pentru comerţul cu tot felul de bunuri şi servicii: pâna la 70% din tot ce ai nevoie poate fi achiziţionat în acest fel dacă această valută rulează într-un sistem cu suficienţi membri. A se vedea definiţia de la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Local_exchange_trading_system

Apoi, au existat bănci care tranzacţionau timp, e-valute… şi multe alte inovaţii. Experienţa celor peste treizeci de ani din acest domeniu s-a răspândit peste tot. Pentru descrierea Bank Time, a se vedea:

http://en.wikipedia.org/wiki/Time_banking

Una dintre cele mai sofisticate metode alternative, abia pusă în funcţiune la capacitate maximă, este în Liverpool, Anglia, pe baza de TGL: a se vedea: http://www.tgl.tv/

Pentru a vedea cum pot fi mobilizate aceste tipuri generice de sistem este suficient să analizăm exemplul Argentinei, care a intrat în conflict cu bancherii şi a aruncat afară FMI. Naţiunea a fost într-o criză financiară profundă – dar foarte repede, sistemele de tip LETS au luat avânt, astfel că oamenii care au participat la ele au fost tot mai avantajaţi. Acelaşi lucru s-a întâmplat recent şi în Grecia. Un bărbat grec, intervievat şi publicat pe YouTube, a declarat despre aceste LETS: – „Sunt uimit: îmi pot permite lucruri pe care nu le-aş fi putut cumpăra înainte”.

Cu alte cuvinte, acest tip generic de sistem duce la abundenţă tot mai mare. Adică nu la ceea ce te-ai putea aştepta să se petreacă atunci când eşti sub influenţa mass-media care tinde să picteze doar tabloul „economii sub asediu”.

Succesul apare pentru că oamenii sunt reali şi poţi clădi ceva cu ei – în timp ce multe aspecte guvernamentale de astăzi sunt o varietate de ficţiuni şi se dezintegrează sub stresul care şi el este în mod substanţial întreţinut de foarte multe ficţiuni.

Rezultatul? SISTEME SIMILARE, DE TIP LETS, PRECUM ŞI MULTE ALTE VARIANTE INOVATOARE ALE LUI SUNT ÎN CURS DE A PRELUA ŞTAFETA! La fel ca alte lucruri, cum ar fi calculatoarele, care s-au mutat de la sisteme mari, centralizate, la PC-uri, tip desktop, distribuite tuturor, sistemul financiar va fi distribuit pâna la nivel de comunitate.

Într-adevar, aceste sisteme aflate la nivelul comunităţii reprezintă NOUL SISTEM GLOBAL FINANCIAR. Noul sistem este literalmente peste tot deja, iar răspândirea lui va fi la fel ca aceea din povestirea cu cele 100 de maimuţe!

Există o mulţime de software pentru aceste sisteme, o mare parte din ele disponibile gratuit. Pentru o lista bună de exemple, a se vedea:

http://www.letslinkuk.net/software/

Dezvoltatorii noului sistem ştiu că oamenii sunt „de aur” şi că acest aur susţine şi asigura succesul acestui sistem.

Deoarece în fiecare clipă aceste grupuri schimbă tot mai mult între ele produse şi servicii reţeaua creşte în fiecare zi.

Multe din grupurile şi sistemele care există nu sunt enumerate aici încă, din motive evidente. Cu toate acestea ele îşi vor face apariţia în curând. Între timp, vă sugerăm să vă uitaţi la linkurile de mai sus, apoi faceţi o căutare pe calculator pentru reţele de schimburi locale din zona dumneavoastră şi implicaţi-vă.

În timpurile (probabil), de restrişte care vor urma, aderarea la un sistem tip LETS este una dintre măsurile cele mai POZITIVE DE SUPRAVIEŢUIRE FINANCIARĂ PE CARE PUTEŢI SĂ LE LUAŢI!

Software-ul, plata electronică, creditul, facilităţile de debit şi monedele noi sunt toate parte din gama de tehnologii deja operaţionale în aceste sisteme noi. Toate acestea şi multe altele sunt disponibile pentru ca noile grupuri să pună în aplicare acest sistem în toate regiunile, ţările, comunităţile!

Detaliile legate de accesul la toate informaţiile vor fi puse la dispoziţie în următoarele săptămâni.

Unele aplicaţii interesante ale acestor noi sisteme financiare includ autofinanţarea diferitelor comunităţi şi alte iniţiative, începând cu paşi mici şi crescând tot mai mult pentru a include produse alimentare, de sănătate, de tratare a apei, învăţământ, noua energie verde şi alte tehnologii, care toate sunt în pregatire, şi aşteaptă ca această capacitate de a le finanţa să ajungă la ele!

Aşa cum s-a menţionat, toate statele, toate comunităţile sunt binevenite, inclusiv cele ale vechiului regim, dacă subscriu la crezul simplu de incluziune şi de funcţionare pentru binele tuturor.

Cei din vechiul regim, sunt invitaţi să intre în contact, în cazul în care sincer doresc să coopereze. Resursele lor, sistemele şi reţelele vor fi în continuare de valoare în cazul în care sunt de acord şi se aliniază la filosofia de mai sus. Alternativ, ei ar putea dori să cerceteze adevărul a ceea ce este raportat aici, şi anume, că acest proces de stabilizare şi punere în aplicare a „noului sistem financiar al oamenilor”, se întâmplă, se extinde rapid, şi este dincolo de controlul cuiva, din cauza la faptului că acesta este susţinut de aproximativ 200 de milioane de oameni treziţi şi luminaţi (da, fără i…)!

Daca aţi citit şi rezonat cu acest articol, vă rugăm să îl transmiteţi la lista de contacte personale, să-l postaţi pe site-urile Web la care aveţi acces, să-l utilizaţi ca bază pentru publicare şi pentru imprimare dându-l din mână în mână – sau orice altceva puteţi face pentru a răspândi aceste rânduri.

Veţi ajuta astfel omenirea să meargă înainte!

Persoane de contact: admin@intentiononeearth.com

PS : Deja vechiul sistem ŞI-A ARĂTAT INTERESUL în această privinţă!

Sursa: Daniel Roxin

8 păreri la “Benjamin Fulford face dezvăluiri incredibile despre Oculta Mondială şi un plan de salvare a omenirii

  1. Sorin

    Benjamin Fulford este pe bune impotriva ocultei sau e tot o abureala, o manipularea de-a lor?
    Si de ce sa ii asasineze iluminatii pe John Lennon sau Michael Jackson (Jackson si-a facut rau singur cu operatiile si medicamentele si amandoi cu drogurile), dar pe Kennedy cred ca ei l-au omorat!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    E greu de stabilit cine cu cine e. Cel mai mult contează capacitatea ta de a judeca ceea ce spune fiecare personaj de acest gen şi a identifica ce este adevăr şi ce este minciună. Din câte ştiu eu, John Lennon a fost asasinat pentru că voia să facă public faptul că agenţi CIA vindeau droguri tinerilor la concertele sale.

  3. dupa DREPTATE

    sa-ti fie RUSINE, sorin , SMINTITULE !!! sa-ti fie RUSINE, sclavul presei SATANICO-tabloide, fiindca i-ai inchinat sufletul tau sarac si cu siguranta, din pacate, vei ramane PRAF , ZERO pe fatsa pamantului, acelasi inchinat presei MIZERABILE !! MINTI !! NU ai dreptate !! Iesi cat mai curand din cursa primejdioasa a acestui instrument al SATANEI si nu mai murdari memoria acelui INGER MICHAEL !! EL NU si-a ,,facu rau singur” cum indrugi tu cu ,,operatiile si drogurile” tale !! RUSINEAZA-TE !! daca ai cumva impresia ca ai facut la fel de mult BINE INTREGII OMENIRI ca acest INGER, amarnic te inseli !! Inseamna ca tu esti cel care consuma droguri. Daca ai impresia ca aceasta presa SATANICA ,,are dreptate” pentru ca i-a manjit numele si creatia decenii de-a randul, ucigandu-L in cumplite nedreptati din nou, si mai rau te amagesti ! Ai tu nevoie serioasa de o operatie pe creier. La cata mizerie este adunata in sufletul tau, fii sigur ca daca ai fi fost silit sa induri toate cate le-a indurat acest INGER din partea unei uriase hoarde de NEMERNICI , te-ai fi aruncat in fatsa primei masini, caci tu, si noua celor mai multi nu ne este data puterea MUCENICEASCA de a indura cu smerenie si in tacere muntii de scuipari si palmuiri nedrepte. Doar ingerii si mucenicii indura cu o rabdare de neimaginat pentru mintea si ochii nostri ORBI, asa cum a indurat MICHAEL de care nu ai tu loc si alti ticalosi pe care tu ii incurajezi sa se inchine Satanei ! Nu esti obligat sa duci munca zilnica de documentare, sa-i studiezi creatia, sa-L apreciezi, dar daca nu esti capabil sa accepti niste ADEVARURI si/sau nu ai chef, da dovada de minima decenta si abtine-te de la cuvinte murdare si recunoaste ca esti foarte limitat.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Poate nu şti dar „Îngerul” Michael făcea parte din „Martorii lui Iehova”, deci despre ce fel de înger e vorba? 🙂

  5. Sorin

    Baiatu’ (sau fata dupe caz), bati campiiiii rau de tot si il divinizezi pe Michael Jackson (si asta e BLASFEMIE). Mi-a placut si inca imi mai place muzica lui si nu zic ca nu a facut si lucruri bune si/sau caritabile, dar tu intreci limita si il idolatrizezi prea mult.

  6. Sorin

    🙂 si ” dupa DREPTATE ” zic sa „sapi” mai mult dupa dreptate, nu doar ce iti convine tie e DREPTATE.

  7. sapa-ti TU prin creier si prin inima !

    TU bati campii, RATACITULE !!! SA-TI FIE RUSINE !! Acest INGER a refuzat la un moment dat sa mai urmeze calea ereticilor martori iehovisti ! Si in primul rand, nu conteaza apartenenta religioasa, pe langa MARETIA persoanei LUI ! Nu te lega de fleacuri ! ,,Limita ” o INTRECI TU in PROSTIE, in IGNORANTA si in INTUNERIC !! Nu-mi duce tu grija, si nu i-o duce nimanui, ca nu are nimeni nevoie de ,,grija” si de PROSTIA ta, cu atat mai putin eu, din partea unui neica NIMENI. Este o vorba cu grija , cu cainii si prostul, daca ma fortezi, ti-o voi reaminti, nu ma tem. Mai bine ia seama la CUMPLITA BLASFEMIE pe care o savarsesti TU impotriva acestui TRIMIS al LUI D-ZEU si odata cu EL, chiar impotriva LUI D-ZEU insusi , si a tot ce-i apartine ! Ia seama ca vei plati inevitabil si irevocabil pentru sminteala pe care ai ales-o sa te stapaneasca ! Sapa-ti tu in creier , ca sa ti-l mai cureti de prostie ! Eu, la acest subiect NU AM ce ,,sapa”, AIURITULE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge