Noua Ordine Mondială, un plan al nebunilor

By | 5 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un nou documentar realizat de Alex Jones, declară definitiv război împotriva încercărilor de a controla populaţia prin teama faţă de false pericole. Dovezile sunt aici – terorismul ca o ameninţare în masă este o farsă.

Este vorba de guvern şi de Elitele care deţin controlul şi care reprezintă o ameninţare reală pentru umanitate. Acest nou film va servi drept dovadă a faptului că guvernul este cel mai mare criminal din istorie – prin diverse regimuri care revendică mai mult de 262.000.000 de decese nenaturale numai în secolul 20.

Acum, în secolul 21, o tiranie globală corporatistă tehnocratică încearcă să omoare nu milioane de oameni, ci miliarde – prin super armele ei, modelul strategic al băncilor centrale şi planurile de eugenie.

7 păreri la “Noua Ordine Mondială, un plan al nebunilor

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Am mai vorbit despre asta! Se prea poate să fie agenţi ai Elitelor. Aşa că prezintă adevăruri amestecate cu minciuni sau omisiuni. Noi trebuie doar să separăm adevărul de minciună şi să nu luam adevărurile drept minciuni şi invers. 🙂

  2. Alex

    Dar fie ca separam sau nu minciuna de adevar, viitorul e deja scris. In mileniul tiraniilor democratice, evreii si-au impus totalitarismul prin acuzatiile de antisemitism, procesomanii, astfel ca toata autocenzura specifica anilor 50-60 e justificata. Pe atunci era insa bine, te infunda latura sovietica a securitatii, dar am evoluat, suntem globalizati, acum isi arunca stafetele zeci de servicii.
    E bine ca avem masoni. Astia l-au exterminat pe eminescu, astia vor extermina si distruge tot ce tine de evolutie naturala dar impotriva ideii lor de evolutie.
    Mesaj catre userii necorupti care posteaza pe oriunde: de schimbat lumea n-o veti schimba, in schimb va adaugati capete de acuzare la dosare, care incep sa geama.

  3. Alex

    Singura solutie e sa eviti informarea, altfel ceva ceva tot se prinde de tartacuta, asta si vor nenorocitii, dezbinare. Adica suntem „suporterii” a zeci de echipe, in loc de una sau doua. E ca si cu partidele, se fac cu zecile pentru a dispersa forta, energia. Adica statele lumii se ultracentralizeaza pentru un control absolut, iar puterea indivizilor e descentralizata/faramitata pentru a fi dusi in incapacitate. Astfel, avem nu un adevar, ci „adevaruri”. Despre orice mare subiect exista zeci de variante, adevarul poate fi partial sau total amestecat printre ele.
    Nu poate exista adevar cand exista legi care-l cenzureaza-cea pentru antisemitism, de ex. E subiectul cu care inchizi brusc orice discutie, conversatie.

  4. Pingback: Bancherii sunt adevăratul pericol al umanității! Ei spală banii în goana lor după profit! | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge