Pauză de Internet

By | 6 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Poate că mi-aţi remarcat lipsa de pe Internet în ultimele 4 zile. Am avut Internetul oprit pentru că blocam toată reţeaua de cartier din motive absolut misterioase.

Băieţii mi-au scos pur şi simplu cablul de pe bloc din switch pentru că nu le mai mergea lor reţeaua şi în loc să mă anunţe pe mine că mi-au tăiat Internetul, au vorbit cu un vecin care nici nu mai era abonat la ei şi care, bineînţeles, nu mi-a spus nimic. Noroc că mi-a dat azi prin gând să sun la firmă, că altfel stăteam mult şi bine fără Internet.

Nici în prezent nu ştiu cât voi mai avea acces la net, pentru că încă nu s-a depistat misteriosul defect, pe care chipurile l-am provocat în reţea. Aşa că dacă voi dispărea din nou din online să ştiţi că absenţa e motivată serios. 😀

3 păreri la “Pauză de Internet

  1. ion

    Mi se pare ca puteti sa va asteptati la surprize din ce in ce mai neplacute.Eu,ca simplu utilizator de messenger am avut surpriza sa mi se deturneze o conversatie.D-vs,care scrieti impotriva sistemului puteti sa va asteptati la probleme mai mari(vezi ACTA).

  2. Sorin

    Oculta te are in vizor :), asta a fost probabil un avertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge