Cum să recunoşti un politician mincinos

By | 26 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Răsfoind cartea lui Vladimir Volkoff, “Dezinformarea văzută din Est”, carte excepţională despre care am mai vorbit, am remarcat următorul citat:

Atenţie! Dacă politicianul sau ziaristul începe să manipuleze sentimentele, acest lucru miroase a ipocrizie. În acest caz, trebuie să ne înăsprim pe moment şi să nu ne lăsăm impresionaţi nici de o voce tremurătoare, nici de o lacrimă strălucind în ochi. Politica e politică, emoţia serveşte de machiaj. Ce înseamnă “să îţi fie milă de un preşedinte bolnav?” El este sau preşedinte, sau bolnav.

La cine credeţi că m-am gândit imediat? Ghici, ghicitoarea mea! 😆

4 păreri la “Cum să recunoşti un politician mincinos

  1. Alex

    Una din „metode” e sa-i privesti cu sonorul taiat, si vezi minciuna pe chipurile lor.
    Ma intreb daca, datorita generatiilor yahoo messenger, chaturi de tot soiul-care dezvolta aptitudinile comunicarii scrise, eventual imbecilizarea (se folosesc emoticoni pentru a „traduce” un mesaj, de parca o exprimare putin mai lunga doare) prin internet, scade si capacitatea de analiza a non-verbalului. Adica devenim mai usor de mintit.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    L-ai văzut până acum pe Antonescu plângând sau apelând la sentimentalisme ieftine? Nu cred, dar normal, tu trebuie mereu să te legi de Antonescu şi Ponta că aşa scrie în fişa postului! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge