România, stat poliţienesc?

By | 26 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

De anul viitor fiecare cetăţean român trebuie să posede card de identitate electronic. Aşa că, până în iulie 2011, fiecare român de rând trebuie să fie amprentat, băgat în baza de date şi dotat cu cip propriu. Pentru acest proiect Ministerul Administraţiei şi Internelor are nevoie de 32 de milioane de euro. Motivul oficial al acestui demers este condiţionarea intrării României în spaţiul Schengen.

Pe de altă parte, DNA achiziţionează aparatură pentru interceptări de 500.000 de lei! Dar bani pentru salarii, pensii şi ajutoare sociale nu sunt, că e criză!

Oare spre ce ne îndreptăm? Vom deveni un stat ca în lumea de coşmar a romanelor lui George Orwell?!

Sursa: Antena3

4 păreri la “România, stat poliţienesc?

  1. Pingback: România, stat poliţienesc? - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Lucian

    SF-ul devine realitate… din ce in ce mai mult si din ce in ce mai repede. Sa speram ca, totusi, mai este mult pana la Terminator sau Matrix…

  3. NESTOR

    SA SE ALEAGA PRAFUL DE CONDUCATORII ROMANIEI CARE AU FOST ,CARE SUNT SI CARE VOR FI EX,REGIMUL CRIMINAL BASESCU CU GASCA DE HOTI SI CURVE CARE IA PUS IN DIFERITE POSTURI DIN MINISTERE NUMAI IMBECILI SI CURVE ROMANIA STAT POLITENESC ASTA VOR ACESTI NEMERNICI CARE FAC JOCURILE OCULTEI MONDIALE SATANISTE (FRANCMASONERIA) IILUMINATII (INTUNECATII)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge