Ponta e naiv, sau e omul lui Băsescu?

By | 4 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Mie Victor Ponta, ca politician, nu mi-a inspirat niciodată încredere, mai ales după discursul elogios în Parlament la adresa guvernului Ungureanu. Dar am mers pe ideea că orice e mai bun la conducerea ţării decât PDL şi Traian Băsescu.

După desemnarea s-a ca premier, Ponta m-a dezamăgit, nu numai pe mine, cred, dar şi pe toţi cei care îşi puseseră speranţa într-o cât de mică îmbunătăţire a situaţiei din România.

Prima dezamăgire a fost propunerea lui Ioan Rus în funcţia de ministru la Interne, fapt pe care nu îl mai comentez, pentru că au făcut-o destui înaintea mea.

Pe urmă a urmat pactul ruşinos cu Gabriel Oprea şi UNPR, pe care Băsescu l-ar fi numit cu siguranţă “soluţie imorală”, dacă ar fi  fost în defavoarea sa.

Această alianţă cu UNPR este lucrul cel mai trist şi grav totodată, pentru că domnul Oprea a declarat că nu va susţine niciodată suspendarea lui Traian Băsescu.

Întrebat într-o emisiune la B1 TV ce va face UNPR dacă USL va declanşa procedurile pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Gabriel Oprea a răspuns: “Niciodată nu vom vota aşa ceva. Cum să votăm pentru instabilitatea României, când crezul nostru este stabilitatea României?”.

Sursa: DCNews

Prin urmare, dacă Victor Ponta respectă dorinţa UNPR, adică Băsescu nu va fi suspendat, lupta este ca şi pierdută, pentru că un guvern susţinut de foştii aliaţi ai PDL şi de un USL împănat cu traseişti şi dezertori din tabăra puterii, cu Băsescu la Cotroceni, nu poate decât să garanteze că lucrurile vor merge exact ca înainte. Totodată sunt trădate şi idealurile protestatarilor din Piaţa Universităţii care cereau doar atât: “jos Băsescu”, “jos Boc”, “alegeri anticipate”. Şi dacă Ponta va fi tot un fel de Boc…

7 păreri la “Ponta e naiv, sau e omul lui Băsescu?

  1. Alex

    Cum mi-am aratat deosebita simpatie fata de Ponta in destule randuri, nu insist. N-am avut nici cea mai mica iluzie (in bine) in ce-l priveste. Pe seama astuia nici bancuri n-are rost sa faci, se cheama ca-i dai atentie 🙂 Imi stau cateva expresii nevinovate pe limba, gasibile si in http://www.123urban.ro/ Superbe!

  2. Zadkielix

    Ponta este un om ce lucreaza sistematic in scopul Ocultei ce doreste sa integreze si Romania in S.U.E!

  3. Maya

    Domnule Tanasescu…va vad un om inteligent si de aceia …dece nu intelegeti ca toti acesti guvernanti sunt slugile unuia si aceluiasi stapan???????????sunt vanduti, au vandut si tara incepand de la ilici care striga in gura mare „nu ne vindem tara” !!!!apoi ce-a facut mnealui???? si toti care au venit dupa el???????? toti care sunt slugile aceluiasi stapan….SARACA TARA BOGATA …..

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Înţeleg ce spui şi ştiu asta de multă vreme, dar ce legătură are asta cu articolul?!

  5. Maya

    …Deci ponta nu e nici naiv, o fi sau nu omul lui basescu??!! in mod sigur este sluga aceluiasi stapan la care slugaresc toti „ilustri ” nostri conducatori…

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Este sluga aceluiaşi stăpân sau a altuia asemănător, dar subiectul de faţă se referă la o problemă de politică internă. Băsescu pe lângă faptul că slujeşte unor interese străine, este şi malefic prin natura sa şi aduce mult rău poporului român prin dispreţul şi cruzimea sa faţă de oamenii simpli. Ceea ce am discutat eu aici nu este dacă Ponta va urma sau nu agenda trasată de puterile străine, ci dacă va scăpa ţara de influenţa malefică a lui Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge