Traian Ungureanu, maestrul incontestabil al mistificării

By | 1 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Când am văzut pentru prima oară, în direct la B1 TV, acest discurs al lui Traian Radu Ungureanu mi-a îngheţat sângele în vene şi am simţit un fior rece pe şira spinării. Aveam senzaţia că mă confrunt cu ceva malefic şi întunecat, venit de undeva din lumea subpământeană.

Cred că, dacă Niccolo Machiavelli ar fi trăit azi, ar fi fost un biet anonim în comparaţie cu domnul TRU, în ceea ce priveşte arta neagră a mistificării. În viaţa mea nu am văzut, atâta pervertire a adevărului şi negare a realităţii, concentrate într-un discurs de câteva minute! Toată maniera de a se comporta în plan politic şi toate măgăriile făcute de Traian Băsescu timp de 8 ani, îi sunt acum atribuite lui Victor Ponta, după doar o lună şi jumătate de guvernare. Oricât de naiv şi slab la minte ai fi şi tot sesizezi contradicţia!

0 păreri la “Traian Ungureanu, maestrul incontestabil al mistificării

  1. ChavaLito^

    de unde a mai aparut si asta frate? USL in primu rand are doar o luna si ceva de cand e la guvernare iar asta ii acuza de niste masuri nocive pentru tara si ‘democratie’ cand colo PDL a luat toate acele masuri cum ar fi ordonante de urgenta si acele coduri ale muncii,fiscal,penal si altele care au fost impuse de FMI
    ChavaLito^´s last blog post ..Trebuie desfiinţate băncile centrale?

  2. Alex

    @ChavaLito^ Cum adica de unde? Stii unde gresim noi, in general? Ne bazam tot mai mult pe ratiune si ignoram intuitia. Intuitia la cetatean, la alegator nu-i compatibila cu manipularea maselor. Asa ca ne miram in loc sa vedem aceleasi chipuri care predomina.
    Ia-le fizionomiile si ce-o sa vezi? Priviri de poponari, de carpe, sau priviri smechere. Sau cautaturi ascunse. Asta e al doilea Ungurean care priveste piezis. Iti ajunge sa vezi un facies din asta cu multa psihologie pe el, si stii la ce sa te astepti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge