Traian Băsescu şi-a reactivat contul de Twitter

By | 6 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ieri Băsescu şi-a adus aminte de contul de Twitter, pe care nu-l mai folosise de 2 ani şi a început să posteze furibund mesaje pentru popor. Le-am analizat puţin şi am observat că postările sunt de fapt fragmente din discursul pe care preşedintele l-a rostit ieri dimineaţă în Parlament. Acestea au fost postate în limba română şi în limba engleză în grupuri separate.

twitter basescu_ro

La viteza şi frecvenţa cu care au fost postate, mai mult ca sigur că mesajele au fost introduse cu copy/paste! 😆

0 păreri la “Traian Băsescu şi-a reactivat contul de Twitter

  1. Alex

    Ma scuzi pentru agresivitatea specifica lui Ciutacu, da-s eu batut in cap sau nu pricep problema? Vorbim de Dl.Presedinte al Romaniei sau de un pustan in criza de identitate, care-si face cont pe unde apuca??
    Nu-l intelege poporul pe plasme si TV-uri A/N cum au unii la tara si ii trebuie twitter?
    Aia care nu apar la teve (si vor) poate poate unii din ei isi fac conturi. Omu’ asta are si cont bancar, ce-i mai trebuie twitter? Se muta politica in mahala?

    Cine se scuza se acuza, de multe ori si in nenumarate cazuri. Uite la basel, chiar in printscreen-ul afisat. Minciuna si adevarul sunt dilema celor care mint constant. Multi politicieni incep cu „sincer vorbind”, cu „ca sa fiu sincer” samd. In felul asta recunosc ca ei mint intr-una, ca asta le e caracterul? Ca sunt sinceri de ocazie? O dam in dileala! Un mincinos minte cand spune adevarul? Ce-i toata tampenia asta?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Tu crezi că Băsel e ăla care scrie pe Twitter?! E vreun consilier, care a copiat câteva fragmente din discursul lui! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge