Dacă MRU ar da acum BAC-ul…

By | 9 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Aseară Mircea Badea l-a făcut praf pe fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, în direct la emisiunea “În gura presei”. Pot spune chiar că şpagatistul i-a dat una peste bot eruditului de i-au sărit de pe nas ochelarii de intelectual rasat.

MRU, care în urmă cu ceva timp îi dădea lui Mihai Gâdea lecţii de gramatică şi semantică legate de cuvinte gen “salutar” şi “lapsus” şi făcea referinţe la cărţile lui Alexandru Graur, a fost prins de Mircea Badea în offsaid la recentul miting PDL unde fostul premier portocaliu folosea mai degrabă un limbaj “de cocioc”.

Noul lider al dreptei a spus, în discursul său înflăcărat, ceva de genul:

Mâine mergeţi la Parlament, pichetaţi Parlamentul, uitaţi-vă la ei când intră şi când ies din clădire şi făceţi-le votul important în felul acesta.

Aşa cum zicea şi Mircea Badea, dacă domnul MRU ar dar acum BAC-ul, ar avea toate şansele să pice la examene.

Deci până la urmă toată această propagandă, cu intelectualii fini de dreapta, erudiţi, cu multe doctorate, este doar o spoială şi o strategie de imagine, iar noi în viaţa reală suntem doar nişte simpli băieţi de cartier?!

Vedeţi aici integral emisiunea „În gura presei” din 8 iulie. Atenţie mare începând de la minutul 23, 23:40.

0 păreri la “Dacă MRU ar da acum BAC-ul…

  1. coolnewz/Ratatouille

    s-a mai intimplat la un moment dat ca toti taranetii satului sa devina gardieni la celule de fosti prim-ministri si sa-i bata cu vina de bou sa le arate care-i mai tare. A fi „pe sticla” reprezinta vina de bou. Pe taranete te las pe tine sa-l identifici 😉
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Rostul dezbaterilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge