Guvernul dă o ordonanţă de urgenţă pentru salvarea băncilor străine

By | 12 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Dacă v-aţi făcut cumva iluzii că noua putere va schimba ceva în ceea ce priveşte interesele vitale ale poporului român, în raport cu jaful pe care grupuri străine îl fac în ţara noastră, cu mijlocirea statului român, v-aţi înşelat. USL continuă, în strânsă colaborare cu BNR, opera măreaţă începută de PDL şi Traian Băsescu de îndatorare a românilor în beneficiul băncilor străine.

Banca Naţională a Româ­niei (BNR) urmează să salveze băncile care s-ar putea afla în dificultate, cu banii de la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB), potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă (OUG) a Guvernului, care urmează să intre în dezbaterea Senatului, în sesiunea extraordinară din luna august.

Printr-o coincidenţă cu rumorile despre precaritatea sistemului nostru bancar, Guvernul, prin această Ordonanţă, pune pe tapet posibilitatea ca unele bănci să se confrunte cu dificultăţi, deşi potrivit mesajelor transmise de oficialii BNR, sistemul bancar este solid şi bine capitalizat.

Contrar acestor mesaje, Executivul iese cu Ordonanţa, prin care oferă o soluţie imediată (este o Ordonanţă „de urgenţă”) unei probleme despre care recunoaşte că este posibilă.

Sursa: Bursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge