Cât de echidistanţi sunt jurnaliştii de la HotNews

By | 18 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Domnul Sebastian Lăzăroiu, care de altfel este foarte activ pe Facebook, a postat recent un mesaj în care anunţă cu tristeţe că “Hotnews a întors armele”.

lazaroiu despre hotnews

Având în vedere că domnul Lăzăroiu este un aprig susţinător al lui Traian Băsescu, un sfătuitor de taină şi strateg al acestuia şi judecând după tonul familiar cu care vorbeşte despre Dan Tapalagă, şeful de la HotNews, putem deduce de aici că până acum, site-ul amintit avea armele îndreptate împotriva duşmanilor preşedintelui, actualmente suspendat, iar acum a întors armele împotriva domniei sale.

Asta arată cât de echidistanţi pot fi unii jurnalişti din România şi cât de obiectivi sunt şi au fost până acum în transmiterea informaţiilor către public. În aceste zile fierbinţi, încet, încet, poate vom afla şi cum stă treaba cu alte organe de presă, precum B1 TV, Naşul TV, Realitatea TV, România TV, Digi 24, „Evenimentul zilei”, Adevărul, „România Liberă”, Gândul etc. “Antenele” şi „Jurnalul naţional” ştim deja că sunt ale mogulului rău. 🙂

0 păreri la “Cât de echidistanţi sunt jurnaliştii de la HotNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge