În România ai serviciu şi tot mori de foame

By | 24 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Marea dramă a României nu este sărăcia, nivelul foarte scăzut de trai, sau şomajul, ci faptul că poţi fi sărac şi la limita subzistenţei chiar şi atunci când ai o slujbă. Acest lucru este confirmat şi de ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a declarat la o dezbatere organizată de BNS, că riscul sărăciei pentru persoanele active este în creştere, din ce în ce mai multe aflându-se în situaţia de a nu putea să-şi asigure subzistenţa prin veniturile provenite din munca prestată.

România este una dintre cele mai sărace ţări din UE. Intervine însă un factor nou, îngrijorător. Din mai multe studii pe care le-am făcut în cadrul Ministerului Muncii rezultă că, în ultima perioadă, creşte riscul de sărăcie în rândul persoanelor active, a declarat ministrul Muncii, la o dezbatere organizată de Blocul Naţional Sindical (BNS), conform România TV.

Sursa: Ziare.com

0 păreri la “În România ai serviciu şi tot mori de foame

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Ce ar putea să facă, dacă preţurile sunt la fel ca în UE, dar „investitorii” ţin salariile la un nivel de mizerie, că altfel, chipurile, nu am mai fi „competitivi”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge