Gabriel Oprea aduce resurse

By | 28 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ne aflăm în plină campanie electorală, aceasta fiind poate cea mai amuzantă campanie post-decembristă.

Dacă la alegerile locale campionii ridicolului şi falsităţii au fost cei de la PDL, acum a venit şi rândul celor de la USL să îşi arate talentul. Oricum, la ora actuală, orice ar spune sau ar face cei de la ARD (PDL) este amuzant şi penibil din start, aşa că ei nu mai sunt o surpriză. Deci mă voi referi pe viitor mai mult la năzbâtiile făcute de candidaţii usl-işti.

Pe la mine prin zonă străzile sunt împânzite cu bannere USL care îl prezintă pe post de candidat pe Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării în fostele guvernări băsiste. El apare pe materialele de campanie alături de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, sau chiar lângă premierul Victor Ponta.

gabi oprea aduce resurse

Interesant şi deopotrivă amuzant este sloganul: „Gabriel Oprea aduce resurse pentru dezvoltarea Sectorului 2”. În varianta cu Victor Ponta mai apare şi textul: „În echipă creştem pensiile şi ajutoarele sociale”.

Dacă ar fi să iau în serios aceste lozinci, prima întrebare ar fi, de unde are Gabriel Oprea resurse? Din propria avere?! Are ceva pile pe la UE şi primeşte discreţionar fonduri europene?! A moştenit o mină de aur?! Pe urmă, cum ar putea el aloca aceste resurse pentru Sectorul 2, în mod legal şi transparent, din poziţia de viitor senator?

Înrebările se înmulţesc, atunci când ne gândim la fosta sa poziţie în alianţa de guvernare PDL-UNPR-UDMR. Atunci cui furniza Gabi Oprea resursele? A plecat din coaliţie cu resurse cu tot, lăsându-i cu ochii în soare pe Elena Udrea şi pe Dorin Cocoş?!

Cea mai puerilă este însă lozinca populistă cu creşterile de pensii şi ajutoare sociale. Eu ştiam că acestea se plătesc din contribuţiile la buget ale salariaţilor şi agenţilor economici. Prin urmare, ce procedură legală va găsi Gabriel Oprea pentru a-şi „pompa” resursele personale în pensii şi ajutoare sociale? 😆

2 păreri la “Gabriel Oprea aduce resurse

  1. radu

    Comparativ cu toptanul de prostii debitate in campania asta, sloganul lui Oprea mi se pare chiar decent. Pana la urma, eu imi doresc de la un parlamentar sa faca dracu ceva pentru colegiu in care candideaza. Sa aduca resurse> macar se angajeaza la ceva. Penibile mi se par sloganele pline de patos care nu spun de fapt nimic. uite-te alea cu Marea re-unire nationala”, „sa facem istorie”, „repornim inima Romaniei” acolo poezie si ridcol etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge