De ce Anglia refuză românii şi bulgarii veniţi să muncească?

By | 30 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Îi aud pe mulţi în acestă perioadă că sunt scandalizaţi sau miraţi de faptul că Marea Britanie se opune ridicării restricţiilor de pe piaţa muncii pentru români şi bulgari. Faptul că Anglia este plină de negri, arabi şi asiatici şi îşi face griji în legătură cu “invazia” unor cetăţeni europeni, pare de neînţeles.

În realitate, toată această tevatură din mass-media legată de presupusul pericol reprezentat de românii şi bulgarii veniţi să muncească în Anglia este doar o propagandă cu substrat politic a  guvernului britanic. Premierul David Cameron a promis că, în cazul în care va fi reales, va organiza un referendum privind apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană până în 2017.

„După ce vom negocia un nou acord” privind relaţiile Marii Britanii cu UE, „vom oferi britanicilor un referendum cu o alegere simplă: rămânem în cadrul UE pe această nouă bază sau ieşim complet. Va fi un referendum pe tema apartenenţei sau nu la UE”, a declarat Cameron într-un discurs-cheie despre Europa.

Sursa: Mediafax

Prin urmare, propaganda nu este îndrepatată neapărat împotriva imigranţilor români şi bulgari, ci scopul său principal este să ofere un pretext pentru ieşirea Marii Britanii din UE şi să îi convingă pe englezi să voteze DA la referendum.

7 păreri la “De ce Anglia refuză românii şi bulgarii veniţi să muncească?

  1. ChavaLito^

    le-ar fi mai bine si lor si tuturor tarilor care ar iesi din UE

  2. ChavaLito^

    de ex Norvegia,sunt sigur ca daca ar intra in UE Cu Siguranta i s-ar cere sa isi privatizeze petrolul si alte resurse de care dispune.

  3. Porumbelul Basist

    Chavalita nume de gadaoala esti postak de okazie devenit „profesionist”? iti plateste Tanasescu netul sa-i scrii? factura la curent?ai psihologia unei______(te las sa commpletezi) care face felatie pe bani putini.boala ta e obedienta, ai nevoie de un stapin caruia sa-i lingi talpile fericit.plin netul cu alde tine, stai linistit sau linistita.avocata din oficiu care stie doar sa cante in struna ca orice neam prost o vede oricine

  4. ChavaLito^

    porumbelu nimeni nu te intelege ce vorbesti :)) si defapt ce ai cu mine?

  5. Sorin

    Din nume, recunoaste ca e pupincuristul lu Basescu! 🙂 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge