Am încurcat-o, BNR vrea să trecem la moneda euro!

By | 7 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Haideţi să vă spun un secret! Criza asta prelungită din statele UE, care va mai dura mult timp de acum încolo şi care nu are deloc legătură cu cea din America, are ca principală cauză moneda euro. Dacă întrebaţi oamenii din Italia, Spania, Franţa, Grecia sau orice alt stat care face parte din zona euro, toţi vă vor spune că problemele lor au început atunci când au trecut la moneda unică europeană.

Asta s-a întâmplat deoarece, statul nemaiavând control asupra monedei naţionale, care este emisă acum de o entitate externă, suprastatală, a pierdut şi controlul asupra propriei economii. Odată ce nu îţi mai poţi tipări proprii bani, singura modalitate de finanţare rămâne cea a împrumuturilor externe şi de aici şi criza datoriilor suverane.

România a fost ferită până acum de o astfel de nenorocire, dar ce să vezi, BNR s-a gândit că ar trebui să trecem şi noi la moneda euro, tocmai acum când toate statele europene fug de ea ca dracul de tămâie.

Comitetul de trecere la moneda euro din cadrul Băncii Naţionale a României urmează să prezinte în această lună Consiliului de Administraţie al BNR şi Guvernului un material cu propuneri privind ţinta de adoptare a monedei europene, a declarat joi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, potrivit Mediafax.

Sursa: Realitatea

Conform preceptului masonic „cu paşi mici spre marele scop final”, România este îndreptată treptat spre sclavia totală. Mai întâi ne-a fost impus Băsescu cu forţa sfidându-se grosolan voinţa populară, apoi a  urmat liberalizarea preţurilor la gaze şi energie, se pregăteşte cenzura presei, urmează regionalizarea şi desfiinţarea statului naţional şi în final vom avea trecerea la moneda euro, care va însemna dezastru total pentru ţara noastră.

Nu vă cer să mă credeţi pe cuvânt. Doar ţineţi minte ce vă spun acum şi aduceţi-vă aminte de asta după 2 – 3 ani de la data la care vom trece la moneda euro!

11 păreri la “Am încurcat-o, BNR vrea să trecem la moneda euro!

  1. ChavaLito^

    si inca cat se vorbeste in mass-media de ‘Democratie’,problema e ca nicio decizie importanta,precum aderarea la UE sau privatizari sau aderarea la euro nu au fost si nu sunt decizia poporului,dimpotriva se incearca cat mai mult ca oamenii sa nu afle de treburile astea,singura democratie pe care o mai vad eu in europea e Elvetia.Mi se pare extrem de aiurea termenul de ‘European’ sau ‘Stat Democratic’

  2. Centurion

    Mai este si vestea bună, se mai aud voci care spun că moneda asta „artificială” are zilele numărate. Tind să le dau oarece credit, fiindcă cât timp mai pot să susţină EURO, economic vorbind, singurele 2 state care contează în această ecuaţie (Germania şi Franta)?

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Lucrurile nu stau tocmai aşa cum se spune în presă. Scopul euro nu a fost să servească economia, ci să accelereze prăbuşirea statelor naţionale şi astfel să oblige naţiunile europene să accepte un super stat totalitar, guvernat de birocaţii de la Bruxelles aflaţi în slujba cartelului financiar-corporatist. Până acum euro şi-a făcut foarte bine treaba aşa că de ce să dispară? Va dispărea atunci când va fi înlocuit cu moneda unică globală.

  4. Centurion

    Dacă privim din acest punct de vedere ai dreptate…, dar atunci putem spune că ceea ce n-a reusit Germania în două războaie mondiale, reuşeste acum…cu găselniţa destul de parşivă a monedei unice europene. De altfel devine tot mai vizibil faptul că statele naţionale devin o noţiune tot mai desuetă, cel puţin în ochii mai marilor zilei.Sper totuşi să nu prind vremurile la care faci referire, nu de alta dar fiind mai conservator/tradiţionalist din fire, încă ţin la valoarea unei identităţi naţionale.
    Centurion´s last blog post ..Căutând adevărul

  5. Centurion

    Merci pentru pont…, de insul al carui nume nu-l mai pomenesc (e ultra de ajuns o singura referire) as prefera sa nu citesc prea mult. Restul.. titlul, suna interesant, si am chiar vaga banuiala ca unele din ce voi citi s-ar putea sa-mi fii trecut meteoric prin minte (in zilele de inspiratie) 🙂 Merci inca odata pentru un articol care pune neuronii la treaba 😉

  6. Sorin

    Propun ca Basescu sa isi schimbe numele in „Cap de Mort”. 🙂 😀
    Keep up the good work!

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Sorin, tot la articolul ăsta vechi de 2 săptămâni ai rămas?! Vezi că am mai băgat multe chestii interesante! 😀

  8. Pingback: Aderarea României la moneda euro duce la mai multă sclavie din partea UE și distrugerea completă a României | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge