Moody’s a retrogradat ratingul Marii Britanii pentru prima dată în ultimii 35 de ani

By | 24 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Marea Britanie a pierdut ratingul de top triplu A pentru prima dată din 1978, Moody’s retrogradând guvernul de la Londra la “AA1″ din cauza creşterii economice slabe anticipată de agenţie pentru următorii ani şi datoriilor în urcare.

Moody’s a precizat, într-un comunicat transmis sâmbătă, că programul de reducere a datoriilor derulat de Marea Britanie se va confrunta cu dificultăţi semnificative.

Sursa: DCNews

A fost de ajuns ca Anglia să anunţe că vrea să se retragă din UE, că a şi fost retrogradată. Asta demonstrează că principala armă de constrângere politică a statelor din Europa este şantajul economic, practicat direct sau prin organisme economico-financiare internaţionale.

3 păreri la “Moody’s a retrogradat ratingul Marii Britanii pentru prima dată în ultimii 35 de ani

  1. ChavaLito^

    la asta m-am gandit si eu initial,oricum daca va ajunge Nigel Farage la guvernare Marea Britanie va iesi din UE

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Eu cred că iese oricum, pentru că Marea Britanie de la începuturi nu prea a vrut că intre în UE, dar a fost împinsă de masonii lor probabil.

  3. ChavaLito^

    hmm nu stiu ca David Cameron a afirmat ca isi doreste sa ramana in UE dar e presat de eurosceptici si populatie care e satula de gunoiele astea de la ue si directivele lor,din cate am vazut…UE si FMI au impus doar politici de austeritate,in toate tarile membre,pe langa faptul ca tratatul de la maastricht care vizeaza deficit bugetar de 3% care are scopul principal Dezindustrializarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge