Hugo Chavez este un erou naţional

By | 7 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

Nu a trecut mult timp de la aflarea morţii preşedintelui Venezuelei, Hugo Chavez, că băsiştii au şi început denigrarea sa pe Internet, acuzându-l că e comunist, socialist, dictator, scelerat etc. Orice ar spune propaganda corporatist-globalistă, pro americană până la moarte, Hugo Chavez va rămâne în istorie ca un erou naţional, care şi-a apărat ţara cu preţul vieţii.

Militar de carieră, la 6 ani după o lovitură de stat eşuată, menită să alunge de la putere trădătorii, Chavez a fost ales preşedinte în mod democratic şi mai apoi răsturnat printr-o lovitură de stat dată cu sprijin american, după care revine din nou la putere susţinut masiv de popor.

Ca să vă convingeţi de aceste lucruri vă propun să revedeţi documentarul  „La Sud de graniţă” (South of the Border), realizat în 2009 de celebrul Oliver Stone. Veţi vedea acolo aceleaşi manipulări şi acţiuni ostile îndreptate împotriva ţării, cu sprijin străin, care se practică şi în România. Veţi vedea ce înseamnă presa partizană politic, folosită ca armă împotriva puterii şi de asemenea faptul că şi venezuelenii aveau „băsiştii” lor, susţinători fanatici ai opoziţiei aservite intereselor străine.

4 păreri la “Hugo Chavez este un erou naţional

  1. ChavaLito^

    eu nu am vazut un luptator impotriva SUA si neoliberalismului mai mare ca Hugo Chavez,In zilele noastre

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Uită-te la documentar. O să vezi că realitatea e cu totul alta decât fac ăştia propagandă! 🙂

  3. e. ion

    Un erou național care moare se recunoaște după cât de mult l-au deplâns oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge