Europarlamentara EBA este solidară cu rromii

By | 7 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Am văzut-o zilele acestea de Elena Băsescu la televizor cu declara că intenţionează să candideze pentru un nou mandat în Parlamentul European.

După aceea mă aşteptam să vorbească despre ce a realizat până aum în calitatea de europarlamentar şi ce program are pentru un eventual nou mandat, dar doamna EBA Ionescu Syda, machiată în genul unui personaj din teatrul tradiţional japonez Kabuki, a început să turuie în faţa reporterilor tot felul de lucruri despre celulele stem, despre sarcina sa, despre sexul viitorului copil şi despre sfaturile mamei, care îi spune să nu mănânce prăjeli şi să nu frecventeze restauranre unde un prânz costă 300 de RON.

Cu toate că nu are prea multe de oferit în plan politic, Elena Băsescu se pare că este deja în campanie electorală, iar electoratul pe care mizează este format în special din etnici rromi.

Elena Băsescu a declarat, duminică, la Sibiu, că la doi ani de la apariţia strategiei pentru integrarea romilor aceştia sunt în continuare discriminaţi şi abuzaţi, adăugând că reprezentanţii lor în Parlament şi în Guvern ar trebui să fie „mai solidari” cu problemele pe care le are etnia.

„Solidaritatea mea faţă de etnie este cunoscută şi nu am rămas indiferentă când drepturile v-au fost încălcate şi aţi fost discriminaţi pe nedrept din motive etnice. Sunteţi cetăţeni europeni, iar stabilirea domiciliului şi libera circulaţie reprezintă drepturi fundamentale garantate de Constituţia europeană. (…) Există foarte mulţi reprezentanţi ai etniei dumneavoastră în Guvern şi Parlament, dar consider că aceştia ar trebui să fie mult mai solidari cu problemele pe care le aveţi. Efortul trebuie să fie comun, din partea autorităţilor şi a dumneavostră”, a afirmat Elena Băsescu la Congresul Organizaţiei Internaţionale a Romilor de la Sibiu.

Sursa: pesurse.ro

Poate ne spune totuşi doamna EBA ce facem şi cu cei 7,4 milioane de români pe care tăticul dumneaei i-a abuzat vara trecută la referendum! Ei cu ce sunt vinovaţi? Sau cum rămâne cu întreg poporul român, pe are domnul Băsescu îi abuzează, îl discriminează şi îi încalcă drepturile, în toate chipurile imaginabile, neîncetat, de aproape 9 ani?!

2 păreri la “Europarlamentara EBA este solidară cu rromii

  1. Ion

    Incep să devin gelos pe ţigani,homosexuali,unguri etc.Pupatul minorităţilor in cur e deja un fenomen global(la noi ca la nimeni totuşi).De altfel fenomen prezis sau prescris bine de Albert Pike: Vom dezlănţui un formidabil cataclism social.Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor…..

  2. Bogdan

    Daca spui ceva de tigani si de evrei devi xenofob,discriminezi,faci ura de rasa si esti acuzat de anti semit. Dar cat de prost sa fi sa nu te gandesti ca astea au fost inventate? Romanii care sunt pe buna dreptate indreptatiti in UE si in Romania din cauza sistemului cine mai ne ia apararea cu discriminarea? Nimeni,atunci ce este de facut? Ca lumea sa nu mai voteze porcii din mizeria cocina numita politica romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge