Comisia Europeană va interzice aproape toate seminţele şi plantele care nu sunt înregistrate de guvern

By | 7 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

O nouă lege propusă de Comisia Europeană, ar face ilegală „creşterea, reproducerea sau comercializarea” seminţelor de legume care nu au fost „testate, aprobate şi acceptate” de o nouă birocraţie europeană, intitulată „Agenţia UE a soiurilor de plante.”

Se numeşte Legea Materialului de Reproducere a Plantelor şi încearcă să ofere guvernului controlul asupra a aproape tuturor plantelor şi seminţelor. Grădinarii care îşi cresc propriile plante din seminţe nereglementate vor fi consideraţi infractori în condiţiile prezentei legi.

Textul proiectului de lege, care a fost deja modificat de mai multe ori, din cauza unei reacţii foarte mari din partea cultivatorilor, poate fi vizualizat aici.

„Această lege va opri imediat dezvoltarea profesională a soiurilor de legume pentru grădinarii casnici, cultivatorii ecologici, şi micii fermieri”, a declarat Ben Gabel, cultivator de legume şi director al “The Real Seed Catalogue”.

“Grădinarii casnici au nevoi foarte diferite – de exemplu, ei cultivă manual, nu mecanizat, şi nu pot, sau nu doresc să utilizeze astfel de spray-uri chimice puternice. Nu există nici o modalitate de a înregistra soiurile potrivite pentru utilizarea în gospodărie, deoarece nu îndeplinesc criteriile stricte ale Agenţiei soiurilor de plante, care este preocupată doar de aprobarea soiurilor de seminţe utilizate de către fermierii industriali.”

Sursa: NaturalNews

Acesta este un nou pas spre scopul final al globaliştilor, acela al privatizării şi controlului total al producţiei hranei şi de transformare a agricultorilor independenţi în sclavi ai corporaţiilor producătoare de organisme modificate genetic, cum ar fi, de exemplu, Monsanto.

2 păreri la “Comisia Europeană va interzice aproape toate seminţele şi plantele care nu sunt înregistrate de guvern

  1. marian emil

    …si pe deasupra autoritatile romane sunt cele mai bune slugi ale UE si multinationalelor.Acum nu mai mult de un an,Ponta si Antonescu se dadeau de ceasul mortii fata de relele guvernarii anterioare si spuneau ca vor repara toate nedreptatile existente mai ales ca in opozitie au vazut care sunt problemele.In fapt,prima miscare a lui Ponta a fost sa-si aserveasca justitia iar a doua,chiar de la inceputul lui 2013 a fost sa introduca noi taxe si impozite marite.Acum cum e cu Ponta? Parca se lauda ca face parte din echipa baietilor buni! Cind au fost baieti buni pesedistii?!…bineinteles, nici ceilalti nu-s mai altfel,tot niste anexe pesediste….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge