Adevărata cauză a protestelor din Bulgaria

By | 2 august, 2013
Distribuie prietenilor!

Observ în ultimul timp în România un val de entuziasm legat de protestele din Bulgaria. Mulţi sunt încântaţi de vitejia şi spiritul civic al bulgarilor, care nu se lasă călcaţi în picioare de autorităţi. Aud mereu formularea, „respect Bulgaria, ruşine România”… oare aşa să fie?!

Părerea mea este că, deşi au la bază şi speculează o profundă nemulţumire populară, respectivele proteste nu au fost declanşate spontan şi nu reprezintă voinţa maselor. Sunt mai degrabă nişte operaţiuni sub acoperire ale unor servicii străine şi reprezintă o pedeapsă pentru guvernul bulgar, care refuză să se alinieze la „tendinţele economice şi politice globale”.

Avem de-a face cumva cu modelul primăverii arabe, implementat cu succes de Elitele globaliste, în ultimii ani, în diverse ţări. Ca regulă generală, trebuie reţinut că, dacă într-o ţară izbucnesc „spontan” proteste de stradă, dintr-un motiv de regulă obscur şi devin apoi tot mai ample şi mai violente, iar mass-media corporatiste le promovează la greu, înseamnă că guvernul ţării respective intră cumva în conflict cu interesele globaliste, mai exact cele americane. Sau, dacă guvernul este colaboraţionist (cum este cazul României), protestele au scopul de a justifica o schimbare dorită de Elitele globaliste.

Acestea fiind spuse, să vedem care ar fi motivele pentru care Bulgaria intră în contradicţie cu interesele globaliste şi nu se aliniază cu ţările cuminţi şi ascultătoare, ce se pleacă în faţa „Marelui Licurici”?

În primul rând, Bulgaria face parte din proiectul „South Stream”, care va fi lansat în curând. Prin urmare va beneficia de gaze ieftine şi de câştiguri importante din taxele de tranzit, de pe urma conductei de gaze care va trece pe teritoriul său.

A doua mare boroboaţă pe care a făcut-o Bulgaria a fost interzicerea explorării şi exploatării gazelor de şist, de data aceasta în urma unor proteste populare autentice. Deci, o astfel de sfidare este greu de suportat de către exportatorii mondiali de „democraţie” şi „independenţă energetică”. Aşa că, guvernul bulgar trebuie pedepsit şi pus cu botul pe labe, aşa cum va păţi probabil şi Ungaria pentru că a sfidat FMI şi „directivele europene”.

Dacă studiaţi harta protestelor populare de pe glob, veţi observa că ele se produc, „spontan”, exact în acele state care tind către independenţă economică şi politică. Avem exemplul Turciei, care şi-a achitat de curând integral datoria către FMI şi cel al Braziliei, ţară membră BRICS, cu o economie în dezvoltare, unde au avut loc proteste extrem de ample şi de violente şi Elitele şi-au trimis de curând şi agentul sub acoperire, ca să îndemne tinerii brazilieni la nesupunere şi rebeliune.

Singurele ţări care par să reziste atacurilor subversive sunt Rusia, China şi Iranul şi asta numai datorită faptului că au guverne şi servicii secrete puternice, care nu au trădat deocamdată cauza naţională.

2 păreri la “Adevărata cauză a protestelor din Bulgaria

  1. Bendisa

    Adevarat, pai de unde atata forta la serviciile straine sa faca ‘teatru’ in ograda altora? doar daca serviciile locale pun in scena ‘primaverile’ ceea ce inseamna ca toate au deja aceeasi comanda…
    Inainte de exemplul Turciei care si-a achitat datoriile este ex. Romaniei

  2. red

    asa este cum ai scris! bosii au scheme si nu ies din ele niciodata dupa cum vezi. au o chestie standard pt fiecare situatie. daca ceva este in pic altfel vei vedea ca incep sa se bilbiie si nu mai tin minte seria minciunilor incepind sa se incurce in ele. 🙂
    schema asta a fost numita in 89 „revolutie”. acum ai explicat-o ca sa inteleaga si ultimul cazut in freza! 🙂
    in georgia cind s-au umplut si aia de prosteste tot asa aparusera steagurile gaurite fara stema. 🙂
    bosii nu sint destepti deloc ci multimea lipsita de cea mai mica urma de minte. sint curios cum va iesi in ungaria pt ca aia stiu mult mai bine despre ce este vorba spre deosebire de romani care din pacate prin efort propiu au ajuns pacalicii europei.sintem singura tara unde mai traieste prostia cu vestul civilizat!!! n-am auzit-o nici macar la africani!!!!
    apoi nu stiu cum se face ca romanii stiu f putin despre orice se intimpla pe lumea asta. daca le spui ca nemtii numesc din 95 u.e. eudssr ca aluzie la uniune sovietica nu te cred si te injura ca asta este argumentul suprem al taranilor. in rest bate vintul prin stepa care o numesc ei minte. 🙂

    Wladimir Bukowski about EU

    “Mi se pare de neînţeles că după ce a fost îngropat un monstru, Uniunea Sovietică, alt monstru similar este construit. Din ce cauză C.E. (Comunitatea Europeană) a devenit U.E. (Uniunea Europeană)?
    Poate că examinand istoria functionarii Uniunii Sovietice vom afla răspunsul.
    1. Uniunea Sovietică era condusă de 15 oameni care nu erau aleşi, care se investeau in funcţii reciproc şi care nu dădeau socoteală nimănui.
    Uniunea Europeană este condusă de 2000 de oameni în acelaşi fel. Se întalnesc în secret, nu răspund faţă de cineva şi nu-i putem destitui din funcţii.
    2. S-ar putea spune că Uniunea Europeană are un Parlament ales.
    Şi Uniunea Sovietică avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica ştampila (se vota) la fel ca pentru Parlamentul european, iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor, la fel ca si in Parlamentul european.
    3. În UE sunt sute de mii de eurocraţi cu salarii imense, cu mulţi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viaţă la orice persecuţie, care sunt mutaţi pur şi simplu de la o funcţie la alta, indiferent dacă au făcut treabă sau nu.
    Nu este asta, exact ce se făcea în fosta Uniune Sovietică?
    4. Uniunea Sovietică a fost creată prin coerciţie şi prin ocupare militară.Uniunea Europeană, admitem, a fost creată fără folosirea expresă a forţei militare, dar tot prin coerciţie şi prin abuzuri economice.
    5. Pentru a continua să existe, Uniunea Sovietică s-a extins continuu. În momentul când s-a oprit extinderea a început colapsul. Iar eu am convingerea că aşa se va întâmpla şi cu Uniunea Europeană.
    6. Scopul existenţei Uniunii Sovietice a fost crearea unei noi entităţi istorice: poporul sovietic, iar noi trebuia să ne (renegăm) uităm naţionalitatea, tradiţiile şi obiceiurile popoarelor noastre.
    La fel şi Uniunea Europeană nu doreşte să fiţi englezi sau francezi (nici români sau bulgari). Doreşte ca voi toţi să fiţi o nouă entitate istorică, să fiţi europeni. Să vă suprime toate sentimentele naţionale si să trăiţi ca o comunitate multinaţională.
    După 73 de ani, acelaşi sistem (multinaţional), în Uniunea Sovietică, a cauzat mai multe conflicte interetnice decât oriunde în lume.
    7. În Uniunea Sovietică unul din marile ţeluri a fost distrugerea statului – naţiune. Şi asta este exact ce face UE astăzi. Bruxelles-ul absoarbe state-naţiune pentru ca acestea să nu mai existe.
    8. Corupţia era generală în sistemul sovietic, de sus până jos.
    Şi tot aşa este şi în UE. Aceeaşi activitate coruptivă care îmbiba Uniunea Sovietică este şi în UE. Cei care i se opun sau o dezvăluie sunt reduşi la tăcere sau pedepsiţi. Nimic nu s-a schimbat.
    9. În Uniunea Sovietică aveam gulagul. Văd că, deasemenea, avem gulag şi în UE. Nu se numeşte „gulag” ci “political corect”. Când oricine încearcă să exprime ce gândeşte în legatură cu evenimentele (cu agenda de lucru a UE), iar viziunea sa este diferită de linia agreată (aprobată, oficială) va fi ostracizat. Acesta este începutul gulagului, începutul pierderii libertăţii .
    10. În Uniunea Sovietică ne-au spus că avem nevoie de un stat federal pentru a evita războiul.
    În UE fac exact acelaşi lucru.
    Pe scurt, este aceeaşi ideologie, modelul sovietic prezentat în ambalaj vestic.
    11. Dar, din nou, la fel ca Uniunea Sovietică, UE isi contine şi propriul sfârşit. Din nefericire, când se va prăbuşi, şi se va prăbuşi, va lăsa în urmă un dezastru imens şi vom rămâne cu uriaşe probleme economice şi etnice.
    12. Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reformă şi la fel şi UE.
    Dar există o alternativă la a fi conduşi de cei 2000 de oficiali autodesemnaţi din Bruxelles. Se numeşte independenţă. Nu trebuie să accepţi ce au planificat pentru tine. Până la urmă, nimeni nu te-a întrebat dacă vrei să participi (să fii în UE)!
    Eu am trăit în “viitorul tău” (Uniunea Sovietică) şi nu a funcţionat! ”

    https://www.youtube.com/watch?v=7gzmci6tOM4

    romanii nu stiu nici astazi ce se discuta la tv in vest la mijlocul anilor 90!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge