Marea Zeciuială Europeană

By | 13 martie, 2014
Distribuie prietenilor!

Pe vremuri, zeciuiala era un bir anual pe care îl plăteau ţăranii şi reprezenta a zecea parte din recolta de cereale, vite sau alte produse pe care aceştia le obţineau prin muncă. În cazul UE, birul pus pe spinarea cetăţenilor, în vederea constituirii aşa-numitei „Uniuni Bancare”, va fi considerabil mai mare şi va consta într-un procent din economiile persoanelor fizice la care se adaugă o colectare mai severă a impozitelor de la firme şi antreprenori.

Primele semne că la nivelul Europei va începe o mare acţiune de transferare de fonduri din zona publică în cea a oligarhilor UE deja au apărut, atât la noi, cât şi în afara ţării.

Sectorul privat local şi autorităţile publice ar trebui să fie pregătite pentru necesitatea de a interveni pentru finanţarea operaţiunilor unor bănci,  avertizează Nicolae Dănilă, membru în consiliul de administraţie al BNR.

El consideră că băncile şi statul ar trebui să facă „unele calcule“ referitoare la costurile potenţiale din perioada următoare legate de aderarea României la Uniunea Bancară pentru a stabili soluţiile de urmat. „Mi-e teamă că vom asista la situaţia în care finanţarea pentru «bank resolution» va fi acoperită în principal şi prioritar de către sectorul bancar local (fond de garantare a depozitelor, fond naţional de rezoluţie) şi din bugetele statelor respective.“

Sursa: ZF

Poate că mulţi naivi au crezut că tot circul din ultimul timp din România, cu ruperea USL, cu războiul dintre Băsescu şi Ponta pe tema noului guvern şi noului program de guvernare, condamnarea cu executare a celor 8 „grei” din fotbal, sunt lucruri care nu au nicio legătură unele cu altele. Ei bine, totul face parte dintr-un plan bine pus la punct şi dictat din afara României! Este vorba de Marea Zeciuală Europeană ce va veni.

Dacă vă amintiţi episodul cu confiscarea unui procent important din banii depuşi de persoane fizice în băncile din Cipru, imaginaţi-vă acelaşi lucru, dar la o scară mult mai mare şi la nivelul întregii Uniuni Europene.

Pe lângă faptul că vor fi folosiţi banii din economiile cetăţenilor, depuse la bănci, va avea loc o mare razie, în toate ţările pentru strângerea birurilor şi eventual a unor amenzi de pe la toate firmele şi micii întreprinzători, multinaţionalele şi băncile evident făcând excepţie.

La noi, deja a fost anunţată o astfel de acţiune care este prevăzută în noul acord cu FMI, semnat în timp ce fraierii se uitau la televizor la tot felul de diversiuni şi showuri politice.

Guvernul va declanşa, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Inspecţia Muncii, în semestrul II al acestui an, o serie de controale la firme, în cadrul unui „proiect-pilot” care va fi definitivat în perioada imediată, pentru identificarea muncii la negru şi a cazurilor de evaziune, potrivit unui angajament luat în faţa FMI.

Sursa: Cotidianul

Pentru ca lucrurile să meargă ca pe roate Ponta a bătut din nou palma cu Băsescu, care s-a angajat să-l strunească pe cârlan şi să-l oblige să facă exact de vor stăpânii lor de la Înalta Poartă. Şi la finanţe a fost numită o tânără şcolită la Hardvard, care a anunţat că politica ei financiară de bază pentru redresarea economiei este încurajarea cetăţenilor să îşi achite taxele şi „să cumpere usturoi de la bătrânele care vând în pieţe”.

Poate vă întrebaţi şi ce legătură are condamnarea cu executare a celor 8 afacerişti din fotbalul românesc cu Marea Zeciuală Europeană! Ei bine, ei au fost condamnaţi, tocmai acum, pentru a da un exemplu prostimii. Este vorba de un avertisment pentru toţi cei care vor încerca să fenteze statul la taxe şi impozite în perioada următoare, adică, uite dom’ne, dacă ăştia care sunt mari barosani au păţit asta, îţi dai seama tu, cetăţean simplu, ce vei păţi dacă nu plăteşti la timp birurile la stat?!

16 păreri la “Marea Zeciuială Europeană

  1. doru stoian

    Ce se mai aude de trans_plantatul Dinu Patriciu ?

    Mai e el – monarhul absolutist – STATUL ?

  2. doru stoian

    Pentru „coime” ocaua

    – adica sistemul inter_national de masuri (si contra_greutati) –

    a fost dintotdeauna diferita de cea a „pulimii” !

  3. doru stoian

    De-aia si-au si RE_NEGAT MASONII PE FRATELE CUZA (si l-au substituit cu Dinastia Regala Hopintzol de Sugi Maringhen)

    – adica si-au bagat picioarele-n ea de FAMILIE si de JURMANT –

    deoarece FRATELE CUZA – asemeni lui Dumnezeu – „n-a avut discernamant”, adica:

    N-A FACUT NICIO DISCRIMINARE (nuantare) la nivel de „ORGAN SEXUAL” intre:

    1) „coime”;
    si
    2) „pulime” !

  4. doru stoian

    Eu cred ca pe mine personal, fata mare a Regelui Mihai nici n-ar avea curajul ca sa ma priveasca in ochi …………… pentru ca vrea sa lase impresia = iluzia ca eu as fi cel care n-ar merita nici macar o privire de-a ei.

    Colind pentru guvernanti – Victor Socaciu – Mama lor….

    http://www.youtube.com/watch?v=8YZFMI_GiG8

  5. doru stoian

    Liderii politici romani care au reusit ca sa arate fie si pentru scurt timp, ca poporul roman nu poate fi calcat in picioare, chiar daca a fost trantit la pamant, sunt adevaratii sai lideri-patrioti !

  6. doru stoian

    Ce as avea sa le reprosez eu – unul dintre zecile de milioane de neica nimeni – tuturor marilor oameni de stat ?

    Pai chiar faptul ca:

    STATUL imi pare a fi DOAR AL LOR !

  7. Porumbelul Basist

    dorule, cu fata Regelui MIhai asa e, in sfarsit ai dreptate. Stii si de ce ? Oamenii obisnuiti sunt atenti la masini, trafic, trecerile marcate…nu la insectele de pe asfalt! Fie ele si „antimasoane”.

  8. Dan Tănăsescu Post author

    @Lucian, când mai scrii comentarii, în căsuţa website URL, nu mai pune adresa blogului meu! Acolo trebuie să pui adresa site-ului tău, dacă ai, dacă nu nu trebuie să completezi nimic. Din cauza asta comentariile tale au intrat la spam! 🙂

  9. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  10. doru stoian

    ChavaLito,

    Ne chemi ? Sau ne trimiti ………………. la Cristos ?

    Tu nu vezi, ca lumea nici nu vrea s-auda, despre eliberarea prin Isus Cristos ?

    Ci vrea ca sa ramana in Sclavia Dreaq` !

  11. red

    ESM – Der Weg in die Diktatur
    https://www.youtube.com/watch?v=C0wFb2aL7U8

    asta este si mai poti vedea si alte docu mai amanuntite ca sa intelegi ce este. acolo nu va spune iar voi nu aveti de unde sa stiti.daca ar fi fost numai zeciuiala…. era bine! 🙂
    credinta majoritatii ca singuri le vor vedea pe toate este falsa! va lipseste experienta iar pentru asta vezi situatia romaniei in 1945.

  12. dans

    subscriu! Fiscul si cu sefii ANEVAR s-au intilnit de cxurind pentru a traduce in practica directiva FMI de a creste taxele pe proprietati. FMI era mirata de faptul ca taxele pe cladiri si terenuri reprezinta doar 0,12% din PIB, cind media „normala” este de 1,5%. In consecinta , in prima etapa, impozitele vor creste de 5 ori, prin reevaluarea cladirilor in mod unitar de catre evaluatorii ANEVAR, la valoarea de COST, care este cea mai mare si nu la cea de piata, care poate suferi fluctuatii. A doua inventie o va constitui impozitarea functie de destinatie a cladirii. Pentru restul cresterii de pina la zece ori, majorarile sunt lasate la latitudinea Consiliilor locale… care in foame de bani de salarii pentru rudele primarului vor creste taxele.
    Daca nu poti plati, nu-i bai…. ca vin aia care tiparesc citi bani vor ei si te cumpara pe nimic la „licitatii” asa ca vad o piata imensa pentru carutele cu coviltir, care vor constitui adaposturi mobile ale nefericitilor neplatitori.
    Iar apartenenta la o minoritate constiuie avantaj in UE…. in plus puteti beneficia de cursuri gratuite de limba rromanes pe banii UE pentru conservarea traditiilor si a multuculturalismului….;

  13. Dan Tănăsescu Post author

    Exact! Începe Marea Dezproprietărire, că asta era durerea cea mare a cămătarilor, că noi românii încă mai avem case proprietate personală şi nu le merg lor încasările din chirii!

  14. Pingback: Fermieri, fiti destepti, ca lumea geme! Iata de ce nu trebuie sa mai munciti pentru hoti, birocrati ,potopisti, elefanti ministeriali , APIA-ali, globali sau nationali==Nu toata lumea se lasa fraierita de ... " desteptii TEPARI " Iata- Islanda a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge