Cele 3 oraşe-state care conduc planeta

By | 28 februarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Oamenii sunt ignoranţi atunci când vine vorba despre cine conduce cu adevărat această planetă. Cei mai mulţi au impresia că puterea se află în mâna unor politicieni aflaţi la conducerea unor state puternice şi că lupta pentru dominaţie globală s-ar duce între puteri ca SUA, Rusia, China, Germania, Franţa, Japonia etc.

Nimic mai departe de adevăr! Omenirea nu este condusă de politicieni şi state, ci de un grup ocult, care manevrează totul din umbră din 3 centre globale ale puterii: Vatican, City of London şi Washington D.C.

Ce au în comun aceste 3 centre? Sunt zone autonome, care nu aparţin oraşelor şi ţărilor pe teritoriul cărora se află. Au steag propriu, legislaţie proprie şi sunt scutite de taxe. Fiecare din aceste oraşe-state au ca monument central un obelisc egiptean şi arhitectura clădirilor de acolo este încărcată cu simboluri oculte şi elemente satanice, francmasonice şi păgâne.

obeliscuri

Puterea financiară – City of London. Percepe taxe din Canada şi Satele Unite. De aici este proiectat şi controlat sistemul financiar şi bancar global.

Puterea religioasă – Vaticanul. Papa este promotorul mişcării ecumenice prin care vrea să unească toate religiile lumii într-una singură. Totodată Vaticanul dispune şi de o imensă bogăţie şi putere financiară acumulată de-a lungul secolelor şi care a fost folosită la declanşarea şi finanţarea unor mari războaie.

Puterea militară – Washington DC. Este capitala federală a Statelor Unite ale Americii, dar constituie o zonă complet autonomă. De aici este dirijat complexul militar industrial şi sunt hotărâte şi puse la cale războaiele, acţiunile militare de agresiune şi răsturnările de regimuri din întreaga lume în scopul dominaţiei globale şi al promovării intereselor cartelurilor bancaro-corporatiste.

Cei care conduc aceste centre de putere sunt persoane foarte bogate, foarte puţin cunoscute şi care au creat acest sistem de înrobire a umanităţii, folosind metode vechi de mii de ani preluate de la vechile imperii ale antichităţii. Se crede să acestea ar fi familii şi clanuri de bancheri aparţinând unor societăţi secrete şi urmaşi ai unor vechi familii nobiliare cum ar fi Rothschild, Rockefeller, casele regale europene şi asiatice etc.

5 păreri la “Cele 3 oraşe-state care conduc planeta

  1. JesseJames

    cenzura pe net ma ? wtf is this: Your comment is awaiting moderation. daca stiam ca e asa, nu mai postam nimic. sau let ppl know that your comment will be moderated inainte sa se apuce sa scrie. gizas fuckin craist ce enervanta miscare din partea ta. daca nu vrei sa apara unele comments pe site, stergele dupa ce apar pe site dar nu ma conditiona.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    WordPress bagă automat la moderare comentariile celor care nu au mai postat înainte pe blog, pentru a evita spamul sau comentariile injurioase. Deşteptule! 🙂

  3. Pingback: Prosperitatea Occidentului se bazeaza si traieste din spolierea resurselor altor tari | Lupul Dacic

  4. Pingback: Cele 3 orașe-state care conduc planeta |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge