Londra este centrul global al Imperiului Capitalist

By | 17 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Un Imperialism al Capitalului s-a dezvoltat în ultimele două secole de la mici începuturi, până acum când este cea mai puternică putere care a existat vreodată pe pământ. Este un imperialism mai puternic decât Imperiul Cezarilor, mai măreț decât imperiul lui Napoleon în vremurile sale de glorie. În comparație cu el toate celelalte imperii se cufundă în nesemnificativ. Această putere titanică este Imperialismul Capitalului, pe care îl numesc, cu titlu de distincție, Puterea Banilor.

Nu vreau ca prin puterea banilor să includ orice persoane care posedă bunuri, care sunt angajate în activităţi antreprenoriale independente. Nu mă refer nici la oamenii de afaceri americani, sau companii de afaceri implicate în activităţi independente, fie că sunt fermieri, comercianți, producători, bancheri, mineri, constructori, sau persoane angajate în orice domeniu al afacerilor. Imperialismul Capitalului la care fac aluzie este un nucleu de capitaliști – evrei aproape până la ultimul – care are sediul în Cartierul Financiar din Londra, pe strada Threadneedle, Lombard și alte străzi din apropiere, unde bancherii îşi au habitatul.

Aceşti capitaliști evrei au reușit să centralizeze în mâinile lor comerțul și industria planetei. Ei dețin aproape toate datoriile din lume, datoriile națiunilor, statelor, districtelor, municipalităţilor, corporaţiilor şi persoanelor fizice, în valoare totală estimată la șaptezeci și cinci de miliarde de dolari, la care percep anual aproximativ patru miliarde de dolari dobândă. Ei deţin fabricile, transportul maritim, precum și comerțul Marii Britanii şi cea mai mare parte a manufacturilor, transportului maritim și comerțului din întreaga lume.

Ei au dobândit controlul industriei și comerțului întregului pământ; și sunt pe cale să centralizeze rapid toate de afacerile în propriile mâini. Ei deţin proprietatea tuturor marilor linii de comerț și de afaceri de toate tipurile și reglementează toate prețurile în funcție de propriile lor metode arbitrare. Aceşti Regi Evrei ai Banilor au înființat un mare imperialism al industriei, comerțului și bogăției, care este bine organizat și guvernează în domeniul industriei și comerțului cu putere autocratică.

L.B. Woolfolk – „The Great Red Dragon or London Money Power” (1890)

Vă recomand să citiţi toată cartea, pentru că merită! Veţi afla multe lucruri interesante şi foarte puţin cunoscute.

5 păreri la “Londra este centrul global al Imperiului Capitalist

  1. bota ilie

    Capitala Imperiului Financiar Mondial al ocultei diverSIONISTE este de fapt Wall Street-ul din New York ; căci la Londra , adică în City of London , acolo nu-i decât încă o filială de-a lor .
    Împăratul Imperiului Financiar Mondial (Federal Reserve Bank , FMI , BM …şamd) este David Rothschild .
    Acesta are o avere NEIMPOZABILĂ estimată la circa 500 000 de miliarde de dolari , adică circa un sfert din banii omenirii , iar peste jumătate de băncile omenirii sunt =CONTROLATE= de către el …. adică cam ceva de genul :
    …………………..
    “””Dă-mi =CONTROLUL= asupra monedei naţionale a unei ţări , şi nu mă interesează cine face legile””” ………. Mayer Amshel Rothschild .
    ”””Cine face banii face regulile””” …….. Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) .
    ……………………………..
    Iar împăratul Imperiului Financiar Mondial şi al lumii David Rothschild îi secondat de ajunctul său David Rockefeller , adică cu o avere NEIMPOZABILĂ de circa 15 000 de miliarde de dolari .
    Iar Bill Gates , emirul Brunei-ului , precum şi alţii-n lume cam de nivelul lor …şamd , ăştia nu iau decât mărunţişul ; ba pe deasupra , ăştia mai sunt şi impozitaţi .
    Oculta diverSIONISTĂ este stăpânul a 3 mari imperii NETERITORIALE VIRTUALE structurale şi de interferenţă , adică :
    Imperiului Financiar Mondial , Servicii Secrete şi de informaţii mondiale , precum şi Mass Media Internaţională aservită lor .
    Şi cum că la ora actuală , absolut orice mişcă în lumea astea se bazează doar pe CIFRELE ocultei diverSIONISTE , adică pe cifrele tipărite de ei pe hârtie colorată , iar aceste cifre se numesc =BANI= …
    Deci , rezultă că Imperiului Financiar Mondial este stăpânul tuturor celorlate imperii ale lumii , adică imperii :
    teritoriale , economice , militare (NATO) , organizaţii internaţionale (ONU , NATO , UE …şamd) , Grup-uri şi Cluburi (Grupul Bilderberg , Clubul de la Roma , Comitetul celor 13 , CFR …şamd) .
    De altfel , chiar şi sediul ONU din New York se află pe un teren DONAT în acest scop de către familia Rockefeller .

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Este exact pe dos: Wall Street şi FED sunt filiale ale puterii financiare oculte cu sediul în City of London. FED a fost înfiinţată în 1913 şi dolarul a devenit valută internaţională în 1973, dar Banca Angliei controlată de Rothschild şi Bursa de la Londra sunt mult mai vechi. Banca Angliei a fost înfiinţată în 1694, iar Bursa de la Londra a apărut în 1571. Capitalismul financiar a apărut în secolul 17, mai întâi în Olanda, după care s-a mutat în Marea Britanie. SUA au fost înfiinţate mai târziu în secolul 18, în 1776 şi sunt de fapt o colonie a Coroanei Britanice, adică a Ocultei financiare din City of London.

  3. minamoto musashi

    –iar americanii sunt jidovi in toate cele…..(cel putin in marile orase)
    —chiar glumeam cu un pretin,caruia-i explicam ca,pentru a fii fidel principiilor jidovesti-iudaice –(inca de la inceputuri)- au ales ‘ varianta” circumciziei….de parca poporul nord american chiar avea nevoie asa ceva ,ca traiau in desert si tinuturi aride unde nu exista conditie zilnica ptr igiena …etc..lol

  4. minamoto musashi

    –inca de acum 3-4 ani,hedge fund managerul caruia i lucram la conac in CALIFORNIA era paranoic..property managerul caruia i am castigat increderea mi a dezvaluit (si care dupa un timp mi a dezvaluit si despre lucrurile puturoase care se mai vehiculeaza despre romani,si p-acolo)cum cumpara in disperare argint ,de ceva timp…-
    —ia,luati d-aci un sample de intelepciune de la respectivul jupan,batran in business…
    —aaahh..nu ma lasa sa cobor linkul…incerc manual–KING WORLD NEWS—search for ROBERT FITZWILSON from THE PORTOLA GROUP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge