Filmul „The Crow” şi incendiul de la Colectiv

By | 30 martie, 2016
Distribuie prietenilor!

În urmă cu câteva zile am revăzut la televizor celebrul film „The Crow” (Corbul), cu Brandon Lee în rolul principal. Deşi îl mai văzusem de câteva ori, acum am putut observa câteva coincidenţe bizare legate de controversatul caz al incendiului din clubul „Colectiv”, care îmi întăresc ideea că şi aici este vorba despre o conspiraţie.

Chiar de la începutul filmului este prezentată panorama unui oraş în flăcări, iar pe ecran este afişat în engleză, „30 octombrie, Noaptea Diavolului”.

Captura-The_Crow-1

Cam pe la jumătatea filmului, la un televizor aflat într-un apartament, tocmai începe un buletin de ştiri, în care prezentatoarea anunţă:

De mai bine de 10 ani, noaptea dinaintea Halloween a căpătat un nume întunecat şi sinistru în centrul oraşului, „Noaptea Diavolului”, numele dat fenomenului care a devenit o calamitate anuală din cauza incendiilor provocate. Anul trecut s-au raportat peste 200 de incendii şi 11 oameni şi-au pierdut viaţa.

Acum să facem comparaţia cu cazul Colectiv:

Incendiul a avut loc în noaptea zilei de 30 octombrie 2015, noaptea dinaintea sărbătorii Halloween. În clubul Colectiv în acea noapte a avut loc un concert rock şi mai demult în acest club au avut loc concerte în care s-au desfăşurat ritualuri satanice. În incendiu au murit 64 de oameni şi se speculează foarte mult că incendiul a fost provocat de o mână criminală.

În filmul „The Crow”, personajul principal este un muzician dintr-o formaţie rock, ucis în noaptea de 30 octombrie, noaptea în care, în oraş au loc an de an incendii provocate deliberat. Filmul în sine este încărcat cu multe simboluri oculte şi elemente ce ţin de ritualurile satanice. Plus de asta, actorul din rolul principal, Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee), a murit în condiţii suspecte, chiar în timpul filmărilor la acest film! Se speculează că ar fi fost asasinat, exact ca şi tatăl său.

Nu vi se par ciudate toate aceste coincidenţe?! 🙂

3 păreri la “Filmul „The Crow” şi incendiul de la Colectiv

  1. catholic magic-mushroom

    —ce mi s-ar parea ciudat ar fi ,neste oameni care s-ar „”ätaca „numai ptr. faptul ca ai INDRAZNI sa faci numai ….asemenea conectii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge