Pandemia profețită de Pro TV pe 13 martie 2019

By | 11 octombrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Cei care sunt în stare să înțeleagă și să interpreteze informațiile următoare își vor da seama că ceea ce se întâmplă în întreaga lume de câteva luni nu este nici întâmplător, nici natural, ci este aplicarea unui plan minuțios, pregătit și planificat cu mult timp înainte în laboratoarele Ocultei Globaliste.

Pe 13 martie 2019 la știrile Pro TV, rețineți, pe 13 martie 2019, Andreea Esca (actualmente fostă bolnavă de Covid) anunța cu emfază că o epidemie de gripă ne paște cât de curând. Nu e vorba, spunea ea, dacă, ci când va izbucni o epidemie de gripă. Se vorbea încă de pe atunci de viruși transmiși de la animale la om, vaccinuri, antivirale, ventilatoare, măsuri de prevenție gen izolare la domiciliu, mască, distanțare socială și spălat pe mâini.

În știre apare și Alexandru Rafila, care vorbește de necesitatea unor înțelegeri cu companiile farmaceutice pentru achiziționarea de vaccinuri și spune că trebuie făcute exerciții de simulare a epidemiilor. Ni se mai spune că România are deja un plan de măsuri pentru o eventuală pandemie. Măsuri pe care acum le simțim pe pielea noastră și care arată în mod clar că nu au nicio legătură cu protecția și sănătatea noastră, ci cu instaurarea unui regim totalitar orwellian bazat pe pseudo-medicină.

În concluzie, în primăvara lui 2019, cu un an înainte de instaurarea stării de urgență, eram anunțați de ceea ce se întâmplă în prezent și după 7 luni are loc o simulare de pandemie la Johns Hopkins Center for Health Security numită ”Event 201”, după care, la doar 3 săptămâni, izbucnește și ”pandemia” în China. Din punct de vedere matematic, probabilistic, așa ceva nu este posibil din pură întâmplare.

6 păreri la “Pandemia profețită de Pro TV pe 13 martie 2019

  1. Stela

    Da, și eu am aceeași părere.
    În rest, oare ce mai urmează?

  2. Borsos Carmen Maria

    Pe când să ne aşteptăm la apariţia Poliţiei gândirii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge