Dacă nu există virusul, de ce mor oamenii?

By | 5 februarie, 2021
Distribuie prietenilor!

Încă de la începutul acestei false pandemii, am oferit dovezi convingătoare că nimeni nu a dovedit că există SARS-CoV-2.

Apoi oamenii întreabă: „De ce mor toți acești oameni?”

Am explicat asta, de multe ori, și în acest articol o voi explica din nou.

În primul rând, toată această idee că COVID-19 este o singură afecțiune este o minciună. COVIDUL NU ESTE UN singur lucru.

Acesta este și cel mai greu și cel mai simplu aspect de acceptat și de înțeles.

Nu respingeți existența virusului și apoi spuneți „Deci care este cauza morții oamenilor?” Nu există O SINGURĂ CAUZĂ. Nu există nicio boală. Nu există „ea”.

De departe, cele mai mari surse de boli cu care ne confruntăm sunt afecțiunile pulmonare: diferite tipuri de pneumonie; gripa și boala asemănătoare gripei; tuberculoza; alte probleme pulmonare/respiratorii nenumite.

ACESTEA SUNT REETICHETATE CA „COVID”. Este o schemă de reambalare. Oamenii mor din aceste motive tradiționale, iar moartea lor este numită „COVID”.

Astfel, vechiul este făcut în mod artificial nou. Este în continuare vechi.

În acest grup larg de persoane care suferă de afecțiuni pulmonare tradiționale, de departe cea mai mare componentă este vârstnicul și vulnerabilul.

Ei mor în case de bătrâni, în spitale, în casele și apartamentele lor. În plus față de problemele lor pulmonare, suferă de o mulțime de alte afecțiuni, de mult timp, și au fost tratați cu medicamente toxice.

Sunt îngroziți că ar putea primi un diagnostic de „COVID” și apoi li se va oferi acest diagnostic. APOI sunt izolați, rupți de prieteni și familie. Renunță la luptă și mor.

Aceasta este moarte prematură forțată.

Unii dintre acești oameni în vârstă și vulnerabili sunt puternic sedați și intubați la ventilatoare de respirație – care este un tratament criminal. Într-un studiu amplu din New York, s-a descoperit că pacienții cu vârsta peste 64 de ani, cărora li s-au pus ventilatoare, au murit în 97,2% din cazuri. Uluitor.

Unii dintre acești pacienți vârstnici și fragili mor acum din cauza reacțiilor la vaccinul COVID – și, desigur, decesele lor sunt listate ca „COVID”.

Din ce alte motive mor oamenii? În multe cazuri, este o chestiune simplă de contabilitate. Ei mor în spitale din mai multe motive, iar personalul scrie „moarte COVID” pe dosarele lor. În SUA, statele primesc bani federali pe baza acestor statistici.

Să spunem că, în anumite locuri din întreaga lume, există grupuri de decese (numite COVID) care nu pot fi explicate în modurile pe care tocmai le-am descris.

În aceste situații, va trebui să examinați cu atenție FIECARE situație. De exemplu, chiar înainte de apariția unui focar în nordul Italiei, a existat o campanie de vaccinare? Ce era în vaccin? O nouă cultură de substanțe toxice?

Trebuie să luați în considerare fiecare cluster în mod independent.

Vedeți imaginea de ansamblu?

Niciunul dintre „decesele COVID” nicăieri în lume nu necesită existența unui nou virus.

De exemplu, în Wuhan, unde a început întreaga afacere, primele cazuri de pneumonie „COVID” au avut loc într-un oraș al cărui aer este puternic poluat. În China, în fiecare an, aproximativ 300.000 de oameni mor de pneumonie. Asta înseamnă milioane de cazuri. Niciunul dintre aceste decese nu e nevoie să fie explicat prin invocarea unui nou virus.

Acum, adăugați la toate acestea faptul că testul PCR pentru virus este iremediabil greșit și inutil (din mai multe motive pe care le-am explicat în alte articole). Testul debitează rezultate fals-pozitive ca un furtun de incendiu. Astfel, rezultă numărul mare de cazuri. Dacă autoritățile trebuie să meargă la astfel de extreme pentru a creiona o imagine a epidemiei virale care se răspândește…

Nu există dovezi că un germen real călătorește în jurul lumii, lovind oamenii. „Dovezile” sunt inventate.

„Pandemia” este inventată.

Frauda este promovată.

În timpul acestor epidemii false (au fost multe), cineva va spune: „Dar fiul vecinului meu, care era foarte sănătos, a murit brusc. Trebuie să fie virusul. ”

Nu. Oamenii care par sănătoși mor. Nu doar astăzi, ci întorcându-ne în istorie atât de mult cât vrei să mergi. Nimeni nu are explicații. S-ar putea să aibă o explicație dacă ar privi foarte atent, dar nu se uită atent.

Favorizarea „explicației virusului” este o prejudecată, o reacție reflexă, un răspuns la propagandă.

Dacă credeți că trebuie să existe și alte motive majore care să explice „de ce toți acești oameni mor”, rețineți că „afecțiunile pulmonare” sunt o categorie care se extinde pe tot globul. De exemplu, există aproximativ un MILIARD de cazuri de boală asemănătoare gripei în fiecare an pe planeta Pământ.

Reambalarea/reetichetarea doar a unui mic procent din aceste cazuri ar putea reprezenta toate numerele oficiale de deces COVID.

Ceea ce este nou la COVID este POVESTEA. Asta se vinde: o POVESTE despre un virus.

Sursa: Jon Rappoport

2 păreri la “Dacă nu există virusul, de ce mor oamenii?

  1. Xaeus

    Din p.d.v. medical covid e denumire generica la gurpele de gripa de tip A si B. Au spus deja sute de doctori chestia asta, fiind ceva confirmat de mari laboratoare din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge