Cometa Elenin este Nibiru şi conspiraţia invaziei extraterestre

By | 14 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

„The Event” (Evenimentul) este un show SF de televiziune, de la NBC, despre un preşedinte al SUA negru care se confruntă cu o problemă de securitate naţională despre care nu ştie dacă să o spună sau nu opiniei publice. Practic el ar trebui să anunţe existenţa vieţii extraterestre.

Cometa Elenin  este un corp ceresc ce orbitează spre interiorul sistemului solar dinspre Norul lui Oort şi care se apropie de Terra, având maximum de apropiere în noiembrie 2011, fiind „vinovată” de producerea de cutremure terestre şi de erupţii vulcanice. Care ar fi legătura dintre Cometa Elenin şi showul TV „The Event”? Există un puternic paradox în jurul Cometei. Ei bine, acest paradox va fi dezvăluit în ultimul sezon al serialului „The Event”. Există elemente, spune presa americană, că serialul să fi fost de la bun început un vehicol prin care opinia publică să fie pregatită pentru un incident major.

Chiar dacă această Cometa Elenin a fost descoperită în decembrie 2010 de către un astronom rus amator, Leonid Elenin, trecerea acesteia prin sistemul solar poate fi anticipată deja printr-un soft extraordinar al NASA, pus şi la dispoziţia publicului – JPL. Ei bine, ceva senzaţional a fost descoperit de către un cercetător bosniac care a urmărit comportamentul cometei, „derulând înapoi până în 2006” comportamentul acesteia. Dr Mensur Omerbashich a descoperit că Elenin a fost aliniată cu Pământul dar şi cu alte planete atunci când cutremure importante au avut loc pe Terra. Asta sugerează că Elenin este un corp ceresc foarte mare dacă are o influenţă atât de mare asupra scoarţei terestre. O masă enormă şi un câmp gravitaţional uriaş, după cum sugerează Dr. Omerbashich.

Din acest punct de vedere, masa şi mărimea cometei Elenin ar putea fi la fel de mare ca o stea de tip „brown dwarf” despre care unele teorii ale conspiraţiei susţin că se apropie de pământ. În 1983, “Washington Post” şi “New York Times” au publicat mai multe articole despre misterioasa Planetă X. Una foarte mare care s-ar afla la marginea sistemului nostru solar. Apoi, aceleaşi publicaţii au scris că Planeta X ar putea fi o stea de tip „brown dwarf”. După anumiţi cercetători ai diferitelor religii, Planeta X nu ar fi altceva decât misterioasa Planetă Nibiru din textele sumeriene, ale civilizaţiei annunaki, cea despre care a făcut cercetări Zecharia Sitchin.

În 1976, Sitchin a scris lucrarea „A 12-a Planetă” (el a inclus şi Soarele şi Luna printre planete) care conform textelor cuneiforme sumeriene este numită Nibiru, planeta mamă a extratereştrilor numiţi annunaki. Nibiru are o perioadă de 3.600 de ani de rotaţie în jurul Soarelui. După Sitchin, la fiecare trecere, Nibiru produce dezastre majore. De pildă, potopul a fost produs de Nibiru, dispariţia dinozaurilor etc. În decemdrie 2012, Nibiru va trece mai aproape de Terra ca niciodată, ceea ce ar urma să schimbe mişcarea de rotaţie a Pământului, inversarea polilor, tot soiul de evenimente apocaliptice. De aceea, legătura că Elenin produce deja cutremure majore înseamnă pentru unii cercetători dovada că Elenin e Nibiru. De aceea, aceştia spun ca numele dat de ELENIN este de fapt numele de cod de la „Extinction Level Event Nibiru is Near”.

Problema principală, însă, e că JPL Tracker de la NASA arată că Elenin e un obiect de masă mică, chiar minusculă comparativ cu ce s-a vorbit până acum. Elenin ar trebui să se rotească în jurul Soarelui în mai puţin de trei luni între septembrie şi noiembrie 2011, după cum arată JPL, ceea ce ar fi imposibil dacă ar fi o stea de tip „brown dwarf”. Donald Yeomans, de la JPL, afirmă că datele softului nu se pot pune în discuţie şi că lumea nu trebuie să se îngrijoreze de Cometa Elenin. Deci, iată paradoxul despre care e vorba, despre datele pe care le înregistrează JPL şi despre ceea ce spune Dr. Omerbashich referitor la activitatea seismică şi gravitaţională, pe care toţi o putem observa în ultima vreme de când s-a mărit rata cutremurelor, a erupţiilor vulcanice etc.

Şi acum revenim la ultimul episod al sezonului din „The Event” care, culmea, se desfăşoară pe fondul unor cutremure în toată lumea. În episodul final, o exoplanetă apare în sistemul solar, ca o înregistrare a anomaliilor de lângă orbita terestră. Ea este de dimensiuni ceva mai mari decât Luna noastră, iar partea cea mai ciudată a episodului din serial este că ea este „casa” extratereştrilor, iar pe măsură ce devine vizibilă, cutremurele se intensifică. Vă e cunoscut scenariul? E cumva Nibiru şi annunaki?

Se pune, deci, intrebarea: este cometa Elenin de vină pentru intensificarea cutremurelor, ori e ceva mult mai mare, aşa cum s-a vorbit depre planeta Tysche, atât de mare şi atât de misterioasă, despre care s-a spus inclusiv că a intrat în sistemul nostru solar, aflându-se la marginea lui, dintr-o altă dimensiune a universului? Este bizar, din acest punct de vedere cum ar dori să pregătească americanii populaţia prin serialul „The Event”. La fel cum, de curând, personalul NASA a început să fie pregătit pentru o catastrofă terestră de mari proporţii. Interesant e că nu numai filmul „The Event” e despre Nibiru, dar în septembrie, cam când o să devină vizibilă şi Cometa Elenin, apare un alt film despre misterioasa planetă, film intitulat „Melancholia”. Cine şi de ce vrea să ne pregatească pentru o asemenea catastrofă?

Raul Neamtu

Sursa: Agenţia.org

Evident este vorba de ceea ce Alan Watt numeşte predictive programming, adică acel tip de programare socială realizată prin intermediul mass-media, cinematografiei, presei, literaturii, cu scopul de a obişnui populaţia şi a înlesni acceptarea unor evenimente şi schimbări puse la cale de elitele oculte, în cazul de faţă instaurarea Noii Ordinii Mondiale sub pretextul unei presupuse invazii extraterestre, precedată de cataclisme globale.

6 păreri la “Cometa Elenin este Nibiru şi conspiraţia invaziei extraterestre

  1. nik

    indiferent ca ar fi sau nu adevarat ca aceasta cometa ar provoca CATASTROFE PALNETARE ,un sambure de adeva exista in sensul ca daca nu ar fi adevarat o entitate terestra(ex .iluminatii,masonii _)pregatesc ceva sumbru pentru omenire ,o selectie care va reduce populatia f.mult ,nu stiu cum sau daca este adevarat nu vad de ce ar ascunde acest lucru,PROBABIL CA LE E TEAMA DE CEVA CE NU AR ,,O COMETA”inclin spre prima varianta

  2. Pingback: EVENIMENTE INGRIJORATOARE PENTRU INTREAGA PLANETA | behaitul oilor si Glasul Pastorului

  3. Lora

    orice e posibil, eu am avut in 2003 o viziune cu privire la un corp ceresc mai mare decat pamantul care semana cu soarele, dar nu era soarele care se apropia de pamant undeva toamna si care drept sa va spun era cu un mesaj foarte elocvent de la Iisus de a ne iubi unii pe altii de a ne ajuta si de a ne ruga.
    Cel mai fain a fost ca in viziunea mea actiunea aceasta care se petrecea undeva toamna eu chiar am vazut planeta aceea apropiindu-se de pamant de undeva din parte ade nord vest si pe masura ce se apropia topea totul in jur, cazusera toate sistemele de comunicatie, telefoane, curent, tot, si mesajul Divin a venit prin mine calmand astfel oamenii acolo unde eram….atunci in 2003 nu stiam nici de Nibiru nici de cometa asta deci cred ca e posibil ca aceea viziune sa fie posibila….ca de altfel multe altele care s-au mai intamplat deja!
    Am si dovada scrisa in acel moment viziunea fiind intre starea de veghe si somn undeva pe la ora 3-4 dimineata, iar eu stateam cu ochii intredeschisi si scriam tot ceea ce vedeam exact in acel moment!

  4. Claudia

    poate ca este nibirul este la fel o planeta mai mica in care omul disparea de planeta pamant pe acea planeta si ramanea asa cum a plecat de aici vecinici la aceiasi varsta dar universul a hotarat pentru ca noi suntem creiatia universului si prin Isus ne vine cuvantul tot din univers adica materia si toata materia sunt raspunzatori de noi a stabilit sa nu moara lumea mereu sa fie si o vecinicie in care omul sa fie mereu pentru todeauna in univers tanar si fara boli fara moarte si nastere aopi toate planetele posibile in univers se vor alinia si va fi posibil a merge de pe o planeta pe alta si cher si nibirul se va alinia cu celelalte planete se vor opri si stabili distanta intre ele cu un ufo se merge de pe o planeta pe alta o jumatate de ora; noi cei a lui Isus avem 9 cu nibirul 10 planete si putem merge cand noi dorim dupa ce Isus preai puterea si pe pamant celelalte planete ce noi nu le stim la fel sunt toti conducatori ca Isus si toti sunt frati lui Isus adicade la aceiasi parinti; toti a parasit parinti si universul lea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge