Idioţi 2.0

By | 20 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am deja o colecţie destul de mare de capturi de ecran ale unor comentarii diverse de pe Internet. Am intitulat-o “Idioţi 2.0”. Este vorba, în majoritate, de comentarii ale unor militanţi băsişti, adepţi ai politicilor aşa-zise de dreapta, ai capitalismului, corporatişti, “antreprenori” etc. Comentariile lor sunt însă de o imbecilitate şi o lipsă de logică rar întâlnite.

Azi am găsit pe Facebook unul dintre cele mai aberante comentarii pe care le-am citit vreodată. Discuţia era despre recenta “debarcare” de la Ministerul Muncii a lui Sebastian Lăzăroiu. Respectivul comentator spunea că Lăzăroiu este un ministru competent deoarece, citez, “a fost singurul ministru din guvernul Boc (şi cam singurul susţinător al puterii) care făcea faţă cu brio atacurilor ‘deontologice’ de la emisiunile politice, în care el era de o parte a baricadei, iar moderatorii ‘obiectivi’, ziariştii ‘profesionişti’, analistii politici fără număr şi 2-3-4-5 gurişti ai USL erau, toţi, de partea cealaltă”.

Poftim??? Deci în concepţia lui, să fii un ministru competent înseamnă să faci faţă la dezbateri politice televizate şi să faci propagandă de partid?!!! Asta înseamnă competenţa la pdl-işti, să îl pupi în dos pe Băsescu zi şi noapte şi să te implici în lupta mediatică cu adversarii politici?! Păi, atunci de ce să ne mai mirăm că ţara a ajuns în halul în care este acum?

comentariu idiot basist

2 păreri la “Idioţi 2.0

  1. Sorin

    Idiotii astia sunt paltiti pt ce aberatii spun sau doar le place sa pupe in fund pe cineva ??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge