M-am hotărât să îl susţin pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

By | 11 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Sorin Oprescu mi se pare a fi primarul care şi-a văzut până acum cel mai bine de treaba lui şi nu s-a lansat în scandaluri televizate şi festivisme ieftine. Spre deosebire de predecesorii săi, a evitat ieşirile publice inutile şi a făcut declaraţii presei numai atunci când era absolut necesar. Plus de asta a finalizat două proiecte majore, Pasajul Basarab şi Naţional Arena, care, deşi puţin cam costisitoare, sunt totuşi ceva bun pentru Capitală.

Dan Diaconescu a desfăşurat luni de zile o campanie mizerabilă de denigrare a lui Oprescu, în care acestuia i se inventau scandaluri de corupţie, proprietăţi şi conturi în străinătate, fiind numit ciocoi şi mafiot. Campania se pare însă că nu a avut succes.

Decizia de a-l susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat am luat-o azi, după ce am observat o chestie abjectă îndreptată împotriva sa, fapt care mă convinge de faptul că singurul mod de a-l ataca este printr-o propagandă de denigrare bazată pe atacuri murdare.

Uitându-mă pe diverse articole de pe Internet am văzut multe comentarii, la articole fără nicio legătură cu Oprescu, care spuneau că este comunist, că a furat, că nu a făcut nimic pentru Bucureşti etc. M-am prins de şmecherie imediat, când m-am uitat la televizor şi pe cine credeţi că l-am văzut? Pe Sorin Oprescu, care participa la ceremonia de înmânare a Cupei Europa League, care se desfăşoară chiar acum pe Arena Naţională!

Deci Primarul General al Capitalei participă la un eveniment care are o influenţă pozitivă asupra imaginii sale şi în acelaşi timp o armată de postaci propagandişti caută să îl facă praf pe Internet. Asta nu poate însemna decât că Oprescu este prea bun ca primar, dacă singurul mod de a-l ataca este în acest mod josnic!

19 păreri la “M-am hotărât să îl susţin pe Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

  1. aurel J

    Sorin Oprescu ne-a reintrodus in Europa, fara Arena Nationala nici nu existam!

  2. Iop

    Nici nu se putea sa iei o decizie mai buna. Argumentele aduse mai sus in favoarea doctorului denota ca esti un observator partinitor sau pur si simplu nu sti pe ce lume traiesti, prost informat ca sa o spun mai frumos. Personal nu cred in a doua varianta.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    S-ar putea să ai dreptate, dar dacă nu aduci şi argumente, aşa cum am făcut eu, ceea ce spui aici e degeaba. 🙂
    Plus de asta eu nu am vorbit aici doar ca observator, ci ca viitor votant. Şi cum ar putea fi un votant nepărtinitor, să intre în cabina de vot şi să îi voteze pe toţi candidaţii?! 😆

  4. Alex

    Pe asta l-as vota si eu. Pacat ca nu candideaza la Iasi… Dar omul e si un produs al locului, iar locul-un rezultat al omului. Noi avem cele mai proaste strazi din tara de 2 decenii, asa ca ma zgarii cand vad ce poa’ sa faca Oprescu in doar cativa ani! 🙂

  5. Dan Tănăsescu Post author

    Oprescu e gospodar din fire. Am văzut un reportaj făcut la el acasă la ţară şi am rămas uimit de cea putut să facă singur!

  6. Alex

    Se vede si din stil si felul de a vorbi, asa ca l-as vota si ca presedinte. Altii dau din gura si zambesc la camere, mai ironic, mai „feroce”, dar tot showmen-i raman:-j Si Cristian Diaconescu mi se pare o optiune buna, si nu numai. Care, dupa cum iti amintesti, vorbea diplomatic si decent, ca un ministru de externe, fara pretiozitati si parada de cultura generala 🙂 🙂 Ca acei scolarei cu ochelari de soarece de biblioteca, buni sa recite poezia!

  7. coolnewz/Ratatouille

    pfaaaa, super idee! Mai ales ca are proiectul ala beton cu autostrada suspendata. Oricum, si maidanezii … nu mai e neam de maidanez in Bucuresti! Un adevarat gospodar! (tot e bine ca a reusit sa termine pasajul Basarab …)
    Si eu am sa-l votez, mai ales ca ceilalti sunt vai mama lor.
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Ruperi de ritm

  8. Iop

    Argumentele tale Dan sunt puerile si iti dau si cateva exemple sa nu zici ca vorbesc degeaba.
    1. Ziceai ca nu a fost implicat in nici un scandal. De ala cu asfaltatorii sau ce erau cand la fost integistrat cand spunea „eu ma dau la voi acum, va cert si dupa aia noi ne vedem de treaba”. Iti spune ceva? Mai sunt o gramada.
    2. Referitor la proiectele terminate nu mi se pare ca ar avea un asa merit deosebit ca le-a finalizat fata de altii care le- au inceput.
    3. Am vazut in comentarii anterioare ca sunt indivizi care l-ar vota cu avant pentru „proiectul ala super cu autostrada suspendata”, cu parere de rau da trebuie sa cel putin naiv daca nu retardat.
    Citesc blogul tau regulat de ceva vreme si chiar am fost mirat cand am vazut postul asta desi se vede clar din cele anterioare pe tema atitudinea anti putere si pro opozitie da parca de data asta ai mers prea departe, ai scris ca un angajat al antenelor.
    Ma astept acum sa argumentezi ca sunt basist (total fals) sau mai stiu eu ce altceva. Cred ca sti si tu ca si mine ca toti sunt niste jigodii ordinare si accederea la banu public nu are culoare politica.
    Succes in continuare iar eu voi ramane un cititor al blogului tau.

  9. iop

    Cred ca acest articol mi-a scapat, oricum deacord 100% cu tot ce-ai scris acolo iar vis a vis de faptul ca Oprescu e independent ai zis deasemenea bine „cica”.

  10. Dan Tănăsescu Post author

    Oricum, la felul cum e atacat Oprescu, sunt convins că ăia care vor să îi ia locul sunt mult mai răi decât el. Ăsta a fost singurul argument major în alegerea mea. 🙂

  11. Iop

    Cu asta pot fi deacord desi pentru mentalul general acest mod de a pune problema poate fi periculos daca se aplica si in cazul presedintelui nostru mult iubit :), noroc ca nu mai are dreptul sa candideze.

  12. Alice

    Gindesti superficial si esti neinformat. Privesti lucrurile la suprafata si nu vezi padurea de copaci. Stii cine a fost tatal lui Oprescu ? Stii ce fel de student, doctor, director de spitale, a fost ? Te-ai interesat cum a ajuns profesor ? Stii de ce fonduri dispunea Sp. Municipal in comparatie cu spitale din aceiasi categorie ? Sustii ca a facut pasajul si arena .Acelea au fost proecte incepute de VIdeanu el doar a dat cu gura .
    Domnule Tanasescu tot ce a reusit acest individ a fost facut cu ajutorul baetilor cu ochii albastrii din gasca caruia face parte .Gospodar ?! El?
    Nu stii vorba aceia veche care spune ‘cu bani faci bani ,cu paduchi faci paduchi! MI-AM SCHIMBAT IMPRESIA DESPRE DUMNEATA. Pacat !

  13. Dan Tănăsescu Post author

    Nu ştiu, până la urmă dacă mai comentaţi mulţi în genul acesta, poate mă veţi convinge să îl votez pe unul mai ticălos decât Oprescu, dar încă nu am auzit niciun nume pe post de alternativă! 🙂

  14. Pingback: Oprescu: O să caut şi eu un cort pe care scrie “Semnaţi pentru Prigoană” - Stiri de ultima ora | blogseu.com | Stiri de ultima ora | blogseu.com

  15. kidu

    du asta ii spunea borbely lui oprescu inainte de a da demisia lui basescu greu lovit de asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge