Ţăranii şi fermierii, ultima redută în calea globaliştilor

By | 26 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Un om căruia i-au fot luate mijloacele naturale, prin care îşi asigură supravieţuirea, este transformat într-un sclav al sistemului. Atâta vreme cât deţii o bucată de pământ pe care poţi cultiva plante şi creşte animale, eşti o persoană care este stăpână pe munca şi viaţa sa. Ţăranii, fermierii şi toţi cei care trăiesc în mediul rural sunt printre ultimii oameni liberi de pe pământ, care depind în cea mai mică măsură de crize, de bani şi de locuri de muncă.

Dar se pare că acest lucru nu va dura la nesfârşit, deoarece prietenii noştri dragi de la UE vor lua măsuri absolut necesare pentru a aduce şi în mediul rural din România „binefacerile civilizaţiei”.

Până în anul 2020 circa un milion de fermieri vor trebui să abandoneze agricultura de subzistenţă, care va deveni din ce în ce mai nerentabilă, aceştia urmând să se recalifice în meserii din sfera industriei, construcţiilor şi serviciilor, potrivit studiului „Prioritizarea politicilor Uniunii Europene prin prisma avantajelor produse de acestea pentru România, în perspectiva participării la negocierile desfăşurate în cadrul procesului de revizuire a bugetului comunitar”, realizat de CEROPE.

„Pentru ca acest lucru să nu se facă cu dislocări mari de populaţie, pe de o parte, şi pentru a aduce satul românesc mai aproape de condiţiile secolului XXI, pe de altă parte, este necesară dotarea cu un minim de infrastructură a zonelor rurale fără de care activităţile non-agricole nu se pot dezvolta. Dar, întrucât respectiva infrastructură este costisitoare (atât în faza de construcţie, cât şi în cea de mentenanţă ulterioară), este important ca respectivele costuri să fie asumate şi acceptate de comunităţile respective, care să fie dispuse să plătească taxe locale sporite”, se arată în document, scrie Agerpres.

Sursa: Realitatea

Poate vor reuşi cei de la UE să facă ceea ce nu a reuşit Nicolae Ceauşescu în 25 de ani: distrugerea definitivă a satului românesc şi transformarea ţăranilor în sclavi pe salariu.

0 păreri la “Ţăranii şi fermierii, ultima redută în calea globaliştilor

  1. Dan Tănăsescu Post author

    O să vezi tu după ce o să faci 35 de ani, cum e cu dreptul de a munci, atunci când vei alerga de la firmă la firmă şi nu o să mai vrea nimeni să te angajeze! 😆 Cred că singurul drept pe care îl vor mai avea oamenii va fi acela de a respira, asta în cazul în care nu se va introduce taxa pe aer.

  2. fed

    omul a ajuns in situatia cailor cind au aparut tractoarele. 🙂
    sintem tratati la fel!
    in vest le dau bani taranilor sa nu produca nimic. retine asta ca-i important. apoi tot cu bani ii corup sa bage chestii genetice. la voi au spus ca este program sa va ajute ca asa sint ei vesticii de treba tare de tot se ginsesc numai cum sa ajute. :)tot la voi au observat ca genul asta de culturi genetice distrug padurile. exista documentar in care se spune asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge