Aţi greşit naşul, domnilor procurori!

By | 25 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Subiectul fierbinte de azi a fost cel legat de raziile procurorilor DNA, pentru prinderea în flagrant a controlorilor CFR. Controlorul CFR este nenea ăla cu chipiu, pe care studenţii şi navetiştii îl numesc “Naşul”, atunci când îl trag deoparte de mânecă, după ce acesta i-a prins fără bilet.

Această nouă acţiune pompieristică, intens mediatizată, ce aminteşte de celebrul deja scandal al vameşilor, este acreditată de Sorin Roşca Stănescu, într-un editorial de pe CorectNews, ca fiind o nouă diversiune a lui Traian Băsescu, menită să distragă atenţia de la recentele stenograme din dosarul cazului Blejnar, făcute publice, care îl pun într-o lumină deosebit de proastă, tocmai acum în prag de campanie elecorală.

Există în acest editorial un paragraf excelent, care mi-a plăcut foarte mult:

Am privilegiul, dacă se poate numi astfel, al faptului că l-am cunoscut îndeaproape pe Traian Băsescu. Şi depun mărturie în faţa oricărui cetăţean că el chiar aşa gândeşte şi acţionează. Este pur şi simplu un jucător care ştie să schimbe din mers spectacolul public. În funcţie de interese. Nu de interesele societăţii, ci de interesele sale. Este clar că dosarul Blejnar de la Braşov l-a lovit în moalele capului. Şi are efecte nu numai asupra lui, ci şi asupra aşa-zisei Alianţe România Dreaptă.

Părerea mea este că domnii procurori au avut o intenţie bună, numai că s-au luat de cine nu trebuie! Nu era vorba aici de “naşul” din tren, ci de “naşul din suflet”! 😆

basescu_godfather

0 păreri la “Aţi greşit naşul, domnilor procurori!

  1. ChavaLito^

    da il urasti pe rahatu asta de Basescu mai rau ca mine! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge