UE discută deja cine va urma după Cipru

By | 30 martie, 2013
Distribuie prietenilor!

Un articol interesant care dezvăluie faptul că la conducerea UE se discută deja despre următoarea ţară care va avea soarta Ciprului.

Doi oficiali de rang mediu ai Comisiei Europene au examinat opţiunile. Ei s-au concentrat asupra unei ţări a Uniunii Europene, care nu a anunţat dificultăţi imediate, dar faţă de care pieţele au îndoieli. Ar fi greşit să se facă public numele acelui stat membru chiar in acest moment.

Oficialii au remarcat că planurile de salvare (bailout-uri) anterioare au stabilit un model. Ţara beneficiară trebuie să accepte un program de austeritate – care, în cazul în care îl au în vedere, va exacerba şomajul existent. Retrospectiv, cerinţele Troicii sunt: îngheţarea regimului financiar în domeniul serviciilor publice, economii importante prin concedieri semnificative şi eliminarea unor avantaje, creşterea colectării impozitelor, incluzând majorări şi noi impozite, inclusiv pe activele deţinute extern, reduceri ale cheltuielilor de asistenţă socială şi „ajustări” ale rambursărilor datoriilor guvernamentale.

Cipru a adăugat (la toate acestea n.t.) sechestrarea unui procent din conturile de economii. Cei doi oficiali s-au uitat către următoarea operaţiune. O sursă suplimentară de venit la nivel naţional şi o reducere a ajutorului extern. Ar putea fi vorba de averi private, altele decât conturile bancare. Acest lucru ar însemna bani reali, nu active nerealizate, ca asigurările de viaţă. Avere înseamnă valori patrimoniale, conţinut de valoare asigurat, maşini, investiţii, premii scutite de impozit şi aşa mai departe. Ar fi de luat în considerare dacă un viitor program al Troicii ar trebui să includă o astfel de taxare a averii.

O mare parte din informaţiile necesare există deja în evidenţele naţionale privind impozitul pe venit – inclusiv impozitul pe câştigurile din activele deţinute în afara ţării. Unul din atuurile de marketing este faptul că costul va fi suportat în mod disproporţionat de către proprietarii mai bogaţi, cum ar fi cei care practică evaziunea fiscală, mai degrabă decât deponenţii modeşti. Acesta ar fi un exemplu de justiţie socială. Planul nu a fost aprobat sau măcar aşternut pe hârtie, dar ar putea fi lansat în caz de nevoie.

Sursa

Cămătarii internaţionali au început deja să confişte averile cetăţenilor. În trecut am avut comunism în Rusia şi nazism în Germania. Acum globaliştii ne pregătesc un fascisto-comunism planetar. Mai întâi ne confiscă averile precum Stalin, apoi mai rămâne să ne implanteze cipuri şi să ne închidă în lagăre precum Hitler.

Oare cine să fie următoarea ţară după Cipru? Sper să nu se gândească la România, că tot zicea Isărescu că stăm bine cu finanţele!

O părere la “UE discută deja cine va urma după Cipru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge