Americanii testează viruşi pe locuitorii din Georgia?

By | 10 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Populaţia Georgiei este în pericol. Fostul consilier american al preşedintelui Georgiei, jurnalistul Jeffrey Silverman, a făcut o declaraţie senzaţională: în laboratoarele de la marginea Tbilisi sunt creaţi viruşi periculoşi care ulterior sunt testaţi pe localnici.

Corespondentul Vocii Rusiei din Georgia, Boris Muraşkin, relatează amănunte.

Laboratorul de la marginea Tbilisi poartă numele senatorului american Richard Lugard. El a fost inaugurat cu sprijinul guvernului Statelor Unite. Potrivit informaţiilor oficiale, în acest laborator este studiată genetica microbilor şi viruşilor. Fostul consilier al preşedintelui Georgiei, Jeffrey Silverman, este convins că în laborator nu numai că se studiază viruşii, ci ei sunt produşi aici.

„Acest laborator a fost construit pe banii departamentului militar. Costul lui este de 50 de milioane de dolari. Obiectivul lui este studierea armei biologice. Acest laborator se află aici şi nu în Statele Unite din cauza pericolului pe care îl prezintă”.

În perioada 2001-2003 Jeffrey Silverman l-a susţinut pe Mihail Saakaşvili în campania electorală. Ulterior, drumurile lor s-au despărţit. Declaraţia făcută de fostul consilier al preşedintelui cu privire la faptul că locuitorii Georgiei au devenit obiectul unor experimente periculoase este în prezent cea mai discutată. Jeffrey Silverman consideră că tocmai experimentele cu viruşi au dus la răspândirea în Georgia a unor boli periculoase, printre care gripa porcină şi rujeola. Directorul adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Controlul Bolilor, Paata Imnadze, susţine că sporirea numărului cazurilor de îmbolnăvire nu este legat de existenţa laboratorului.

„În prezent, adulţii se îmbolnăvesc deoarece au sistemul imunitar foarte slab. În 2008 am planificat vaccinarea unui milion de persoane, au fost vaccinate doar 500.000 de persoane. În prezent, ne confruntăm cu consecinţele acestui fapt”.

Guvernul georgian a declarat că cercetările secrete efectuate în laborator sunt aberaţii. Irina Imerlişvili, deputat în Parlament, afirmă că laboratorul de la marginea Tbilisi este un institut de cercetare şi nu un departament pentru arma biologică a Ministerului american al Apărării: „Acest laborator a fost inaugurat în timpul preşedintelui Mihail Saakaşvili. El însuşi a fost prezent la ceremonia de deschidere. Bineînţeles, toată lumea ştie că Saakaşvili nu îşi iubeşte poporul şi îi place să efectueze experimente cu georgienii, însă nu este cazul de faţă”.

Declaraţia scandaloasă a fostului consilier al preşedintelui georgian nu a fost deocamdată confirmată. Intrarea persoanelor străine în laborator este strict interzisă. Specialiştii laboratorului intră în clădire după câteva verificări. Însă Jeffrey Silverman este pregătit să meargă până la capăt. El a promis că în cel mai scurt timp va povesti georgienilor adevărul despre liderul lor.

Sursa: Vocea Rusiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge