Goldman Sachs anunţă al treilea val al crizei

By | 13 octombrie, 2015
Distribuie prietenilor!

Goldman Sachs, unul din grupurile financiare care au declanşat criza mondială din 2008, ne anunţă acum, într-un raport, că în curând va urma un al treilea val de criză. Bineînţeles, se merge pe principul „noi creăm crizele şi tot noi le profeţim”.

Dezastrul financiar, care a început în urmă cu 7 ani, odată cu colapsul imobiliar din SUA și în servicii bancare de investiții a intrat în cea de-a treia fază, potrivit unui raport realizat de o echipă de de analişti Goldman Sachs, preluat de Business Insider.

Acest val este caracterizat prin prețuri scăzute ale mărfurilor, stagnarea creşterii Chinei și a altor economii ale ţărilor emergente, precum şi inflația globală scăzută, spun analiştii Goldman Sachs, în frunte cu Peter Oppenheimer. Acestă triplă situaţie globală își are rădăcinile în răspunsul faţă de primele două valuri ale crizei – colapsul bancar și criza datoriilor europene suverane – și este parte din așa-numitul superciclu al datoriilor din ultimele decenii.

Sursa: Cotidianul

O părere la “Goldman Sachs anunţă al treilea val al crizei

  1. Qu

    La ei colapsul imobiliar adevarat urmeaza. Cel dinainte a fost doar testul. Imobiliarele au inca preturi de zeci de ori mai mari decat ar trebui…si asta pana la urma o sa cauzeze o implozie.
    Despre restul….$-ul se va devaloriza oricum, asta daca nu va pica semnificativ.
    Aurul, deoarece a avut o crestere brusca exponentiala, va fi in scadere lenta, pana se mai intampla ceva deosebit pe piata.
    Qu´s last blog post ..Dictaturometrul in Romania: s-a depasit 90% !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge