Papa Francisc spune că acesta ar putea fi ultimul nostru Crăciun

By | 23 decembrie, 2015
Distribuie prietenilor!

Papa Francisc a spus mulțimilor în Piața San Pietro că acest Crăciun ar putea fi ultimul pentru umanitate.

Într-un discurs sumbru, Papa a spus că starea haotică actuală a lumii marchează începutul „vremurilor din urmă” și că pe timpul acesta, anul viitor lumea va fi probabil de nerecunoscut.

Francisc, care a anunţase anterior începutul celui de-Al Treilea Război Mondial, a etichetat Crăciunul din acest an ca fiind o „șaradă” în timpul liturghiei de la Casa Santa Maria, în urmă cu o lună.

„Suntem aproape de Crăciun. Vor fi lumini, vor fi petreceri, copaci luminoşi, chiar și scene ale Nașterii Domnului – toate pline de fast – în timp ce lumea continuă să ducă războaie”, a spus acesta mai devreme în luna decembrie.

Pontiful, care a implinit joi 79 de ani, şi-a elaborat opiniile în acest weekend, spunând mulțimii, „În timp ce lumea suferă de foame, arde și se afundă în continuare în haos, ar trebui să ne dăm seama că sărbătorile de Crăciun din acest an, pentru cei care aleg să le sărbătorească, pot fi ultimele pentru ei”.

„Numai în cazul în care calea spre pace este recunoscută, trebuie să plângem pentru acele victime nevinovate al căror număr creşte pe zi ce trece și să cerem iertare de la Dumnezeu. Așa cum plâng Iisus și Dumnezeu, la fel fac şi eu”.

Sursa

Se poate recunoaşte din fiecare cuvânt al acestui iezuit alunecos şi perfid, propaganda apocaliptică a Noii Ordini Mondiale, pe care masonii vor de sute de ani s-o inoculeze în mentalul colectiv. Se vede clar că Papa vrea să ne răpească bucuria sărbătorilor de Crăciun şi că este de fapt un anti-creştin.

4 păreri la “Papa Francisc spune că acesta ar putea fi ultimul nostru Crăciun

  1. anonim

    Sa-l ia naiba de iezuit ticalos si prefacut !!! imi vine sa vomit cand al aud vorbind ca-l simt cat e de prefacut. Poate sa fie pentru el ultimul craciun , sa faca bine sa nu vorbeasca pentru altii!!!

  2. Mișu Croitor

    „probabil acesta va fi ultimul Crăciun pentru umanitate…” ??!

    Pentru a înțelege mai bine de ce a spus papa Francisc așa ceva, vă îndrum să urmăriți această prezentarea cu atenție.

    Ce se urmărește de fapt ?

    Când soluțiile politicienilor vor da greș în rezolvarea crizei mondiale, atunci soluțiile le va avea papa, care va implementa setul său de reguli religioase(semnul fiarei=legea dumincală globală) pentru salvarea lumii din criză…
    Insă Dumnezeu este cel care are cronometrul, indiferent cât de ambitioase ar fi planurile globaliștilor…
    De aceea să dea Dumnezeu să ajungem sanatoși si la celălalt sfârșit de an în 2016, cu suficient timp pentru a ne pregăti pentru venirea Lui, pentru a “putea sta în picioare“ înaintea Lui când va veni !!

    Sărbători fericite, cu Domnul în gând !!

    http://www.youtube.com/watch?v=3w_EOK2jpGg&feature=youtube_gdata_player

  3. Manuel Transmission

    Un peronist cumunist si cultural marxist imputit ce vine din Argentina. Probabil are si tatuaj cu Che Guevara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge