Guvernul nu şi-a propus să scoată ţara din criză

By | 16 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pe lângă faptul că guvernarea actuală nu are nici un plan viabil anti-criză şi nicio viziune de perspectivă în acest sens, nici măcar nu şi-a propus să scoată România din criza în care se află, practic pe toate planurile.

Acest lucru reiese clar din declaraţiile făcute de Traian Băsescu şi alţi oficiali aflaţi la guvernare.

Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Naţională nu ne-am propus să scoatem ţara din criza economică, pentru că nu se poate acest lucru. Criza e globală şi România depinde de ceea ce se întâmplă la nivel global. Nu există nicio ţară care să se extragă singură din criză. Ţările ori ies toate, ori nu iese niciuna. Chiar şi ţările care au o mai mică eroziune a PIB generată de criză au scădere, nimeni nu creşte.

Traian Băsescu – Ziarul Ring, 4 octombrie 2009

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus parlamentarilor care fac parte din coaliţia guvernamentală că România a ajuns într-un punct critic, dar că „o mai putem duce aşa încă doi ani”, potrivit unei înregistrări care a fost făcută publică de postul de televiziune Antena 3.

Adevărul, 25 mai 2010

Riscul pe care România îl translatează astăzi pentru a ajunge în zona de violenţe este destul de mare. Analizele care se fac ne arată că acest lucru e posibil şi cred că una din marile noastre obligaţii în momentul de faţă este aceea de a fi suficient de inventivi pentru a crea resursele necesare să ne permită să menţină pacea.

Sebastian Vlădescu – Antena3, 25 mai 2010

Deci cred că e clar pentru toată lumea că, „Ei” nu au de gând să scoată ţara din recesiune, ci doar să o mai ducă aşa „vreo doi ani”, timp în care vor fi suficient „inventivi” pentru a duce populaţia de nas, ca să nu iasă în stradă.

3 păreri la “Guvernul nu şi-a propus să scoată ţara din criză

  1. eSorin

    „Preşedintele Traian Băsescu le-a spus parlamentarilor care fac parte din coaliţia guvernamentală că România a ajuns într-un punct critic, dar că “o mai putem duce aşa încă doi ani”, potrivit unei înregistrări care a fost făcută publică de postul de televiziune Antena 3.
    Adevărul, 25 mai 2010”

    peste 2 ani ce o sa facem?o sa ne mancam intre noi?
    .-= eSorin´s last blog ..Ce stim noi =-.

  2. Dan Lee Post author

    Nu, el se gândea că vin alegerile şi trebuie să iasă tot ei! După aia nu mai contează.

  3. eSorin

    atunci chiar o sa ne mancam intre noi.nici in urmatorii 20-30 de ani Romania nu va mai intra in normal.pana la urma ne vom da seama ca suntem prosti /naivi si vom accepta sa fim condusi de un guvern/conducator strain.doar s-a mai intamplat asta
    .-= eSorin´s last blog ..Six Senses Soneva Kiri resort =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge