Culmea nesimţirii si ipocriziei

By | 14 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dreapta înseamnă o societate în care oamenii muncesc şi plătesc taxe, în care competenţa şi valoarea câştigă în mod firesc, în care oamenii sunt proactivi, o societate în care există stat de drept, adică în care legea se aplică în mod egal pentru toţi, nu o societate în care unii muncesc şi plătesc taxe, iar alţii stau cu burta la soare şi aşteaptă bani de la primii.

Sursa: Realitatea.net

Asta a declarat Monica Macovei, europarlamentar PDL în cadrul unei dezbateri organizate azi de către Institutul de Studii Populare.

Eu aş vrea tare mult ca doamna Macovei să ne explice şi nouă, românilor mai proşti, cine anume sunt cei care stau cu burta la soare şi de la cine primesc ei bani? Pe urmă, cine sunt cei care muncesc şi plătesc taxe din salariile extrem de mici? Dar cel mai mult aş vrea să ne explice, ca reprezentantă a puterii, ce a făcut partidul dumneaei de când se află la guvernare şi preşedintele Traian Băsescu, de când e preşedinte, pentru ca legea să se aplice la fel pentru toţi şi pentru ca statul să fie unul de drept. Şi cum stimulează actuala putere competenţa şi valoarea?

Apropo, domnul Videanu când stă vara la Monte Carlo cu burta la soare şi joacă table, munceşte şi e proactiv?!

5 păreri la “Culmea nesimţirii si ipocriziei

  1. Alex

    Competenta, valoare, proactivitate, si vechiul slogan acuzator specific capitalist: oamenii care o duc prost cu 2 salarii nu vor sa castige mai mult.
    Limba de lemn dusa la orgasm! Si cum ar putea cineva DIN interiorul limbei de lemn sa explice vreun lucru??
    Care e diferenta dintre un intelectual si un politruc/demagog/populist? Primul spune prea multe intr-un discurs, al doilea reuseste sa nu spuna chiar nimic. Care e diferenta dintre un prost si un politician? Primul daca vorbeste cateva minute, accidental poate spune ceva inteligent. Care-i diferenta dintre o capusa si un politician? R1: Nici una!. R2: Capusa cand se umple se opreste din supt. Ce fac o capusa si un politician blocati in lift? Se privesc salivand reciproc. Ce-au in comun o capusa si un politician? Ambele stau mandre la locul faptei, in fond…fa-le ceva! Ce-au in comun politicienii cu muritorii? Puloverele muncitoresti purtate in 89 la TVR. Daca un politician casca, se scobeste in nas sau ofteaza, fiti siguri ca trage de timp. Daca sforaie in parlament, e clar ca nu trage de timp dar la ce bun? De ce costumele ultraelegante au mai multi nasturi? Simplu: presiunea burtii se distribuie egal pe ei, scazand riscul unui PRRRR!!:))

  2. Alex

    Si daca tot e sa facem bancuri, pe ala cu Basescu in timp ce vaporul se scufunda nu-l stie nimeni:-j
    Basescu statea linistit pe puntea cu un kentan si bunul sau prieten, paharelul cu whisky. Vine un marinar disperat: -Tovarase Basescu, ne scufundam, ce sa facem? Basescu, sec, flegmatic, tragand un fum din kentan zice: -Folositi pompele de evacuare, cocalarilor! Baga-v-as in neamu vostru de prosti!
    Se pun pompele in functiune, evacueaza apa, dar vasul se tot scufunda. Marinarul se intoarce si zice: -Am putea scapa de naufragiu daca n-ati mai pisa whisky-ul in cala ci peste bord.

  3. Alex

    Mare razboi nuclear, americanii in batalau cu rusii, chinezii tineau cu rusii, romanii tineau cu rusii ca deh… Americanii trageau cu microunde si infrasunete cat incape, rusii se pazeau binisor, dezgoliti si-n curu gol ramanand romanii, ca de obicei. China putea sa traga si ea cu ceva, da i-a lasat pe romanasi la inaintare, care se tot imputinau, si asa vlaguiti de secole. Rusii le-au zis: daca voi o faceti, noi nu stim nimic. Chinezii au zis si ei: daca rusii tac, tacem si noi. Americanii trageau cu pulsuri electromagnetice, blocasera si internetul, era jale. Si deodata incep sa bata a retragere, si nu tu microunda, nu tu infrasunet, nu tu puls electromagnetic. Obama statea cambuzat in cartierul militar tavalindu-se pe jos si urland:
    -Romanii aia ne-au aruncat in apa de baut ficatul lui Basescu!

  4. Alex

    Mda, calambururi:
    -Ba,secula lu Basescu degeaba.
    -Basescu Labasecsu zilnic face.(Se pronunta rapid)
    -Bashescu de Fasole nobil miroase.
    -Base, scula rea ce esti!
    -Base, scularea frate, ca tara arde si Undrea se piaptana!

  5. Alex

    Boc venea in vizita de lucru la Iasi, si multimea furioasa il huiduia, nestiind incotro sa se uite, deoarece masina in care ar fi trebuit sa fie premierul era goala. La un moment dat se ridica de pe bancheta din spate o piticanie si urla: -Na, ca nu mi-e frica de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge