Philip Gordon crede că referendumul din 29 iulie are o legitimitate îndoielnică

By | 15 august, 2012
Distribuie prietenilor!

Aşa cum se ştie deja, Philip Gordon, asistentul Secretarului Departamentului de Stat Hillary Clinton l-a vizitat, cu ocazia venirii sale în România, mai întâi pe Traian Băsescu la sediul său de campanie.

Preşedintele suspendat l-a asaltat pe oaspetele american cu aceleaşi minciuni şi dezinformări cu care a fost intoxicată şi presa în ultimele săptămâni: lovitură de stat, acapararea justiţiei de către corupţii din opoziţie, falsificarea listelor electorale, presiuni asupra Curţii Constituţionale etc.

La toate acestea Băsescu a mai adăugat şi afirmaţia că “tentativa USL de a-l demite a avut sprijin doar din partea Rusiei”, cu toate că anterior declarase, într-un interviu pentru ziarul “Adevărul”, că Rusia nu are niciun amestec în suspendarea sa, iar cei care cad în astfel de plase sunt nişte papagali.

Prin urmare domnul Gordon şi-a întărit convingerea, cu care venise în România, că referendumul din 29 iulie are o legitimitate îndoielnică:

Philip Gordon a pus puţine întrebări, în special în legătură cu aspectele enunţate de Traian Băsescu. El a fost de acord că referendumul din 29 iulie are o ”legitimitate îndoielnică” şi l-a asigurat pe Traian Băsescu de întregul sprijin al Statelor Unite pentru respectarea ”legii, a democraţiei şi instituţiilor independente din România”. De asemenea, Philip Gordon a spus, în glumă, că Traian Băsescu are un susţinător la Bucureşti în persoana ambasadorului Mark Gitenstein. Gordon a mai exprimat hotărârea Statelor Unite de a sprijini respectarea legii şi a democraţiei în România.

Sursa: DCNews

Aşa că nu mai e nimic de făcut şi trebuie să mă resemnez, împreună cu cei 7,4 milioane de cetăţeni români, care au votat pentru demiterea preşedintelui, că voinţa noastră este ilegitimă. Legitim este doar Traian Băsescu şi gaşca sa, impuşi cu forţa şi legitimaţi automat de la Washington şi Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge