Reporterul protestatar de la Antena 3 era o dezinformare băsistă

By | 4 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

În propaganda băsistă denigrarea postului TV Antena 3 se află la loc de frunte. Zilnic mii şi mii de comentarii pe Internet susţin că postul lui Dan Voiculescu manipulează, dezinformează şi este cauza principală a tensiunilor şi dezbinării actuale din interiorul societăţii româneşti.

Dar se pare că tocmai cei care vorbesc cel mai mult despre dezinformare şi manipulare sunt cei care fac dezinformări şi manipulări de cea mai joasă speţă. În urmă cu câteva zile era răspândită pe Internet, ca mare dezvăluire, o imagine compusă din două capturi de ecran de la Antena 3, prin care se încerca sugerarea faptului că un reporter ar poza în protestatar. Am primit şi eu de numeroase ori, pe Facebook, această imagine, cu comentariile de rigoare.

protestatar-si-reporter-antena-3

Dar se pare că adevărul este cu totul altul. Am văzut la emisiunea „Sinteza zilei” cum Mihai Gâdea dezminţea acest lucru, prezentând un fragment video în care reporterul respectiv apărea alături de protestatarul cu care fusese confundat. Deşi asemănarea este destul de mare, totuşi, câteva detalii legate de vestimentaţie, arată că nu este vorba de una şi aceeaşi persoană.

dezmintire protestatar si reporter antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge