Nici o legătură între Băsescu şi Corneliu Coposu

By | 24 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu şi fosta lui gaşcă portocalie au început de câteva zile o nouă campanie mediatică de recâştigare a imaginii, încrederii, sau ce-or mai crede ei că este. În această mare operaţiune propagandistică se înscrie şi declaraţia prim-vicepreşedinteui PDL Dorin Florea, care îl compară pe preşedintele demis cu ţărănistul Corneliu Coposu.

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea susţine că poate spune „fără rezerve” că Traian Băsescu „a aşezat interesele naţionale mai presus de interesele de partid”, la fel ca liderul ţărănist Corneliu Coposu, însă „e opţiunea dânsului” dacă se va întoarce în PDL, transmite corespondentul Mediafax.

Sursa: Gândul

Acum să punem această declaraţie în oglingă cu una făcută tot de un reprezentant PDL, dar mai vechi, de prin anii ’90:

Dar, iată ce povesteşte George Şerban, fost deputat PD între 1996 – 2000, despre adevăratul respect al lui Băsescu faţă de seniorul Diaconescu: “În decembrie 1996, imediat după alegeri…, alianţa CDR – USD (PD+PSDR) trebuia să desemneze un preşedinte al Camerei Deputaţilor. Nominalizarea trebuia să o facă PNŢCD. O rumoare a adus vestea că există doi candidaţi. Diaconescu sau Raţiu.

Biroul Executiv al PD a fost convocat de urgenţă. S-au discutat propunerile pentru conducerea Parlamentului. O voce, fermă şi plină de respect, s-a… exprimat: “Dacă ăştia ni-l bagă pe gât pe Raţiu, lucrurile se vor complica. Dacă îl susţinem pe boşorogul, ne vom putea impune. Diaconescu e o marionetă”.

Era vocea plină de respect şi de bunătate a lui Băsescu. Eram de faţă.”

Sursa: RealitateaMea.ro

Pe urmă vă întreb: poate fi comparat cu Corneliu Coposu, un individ care a vorbit în asemenea hal, referitor la doi venerabili lideri ţărănişti precum Ion Diaconescu şi Ion Raţiu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge