Dacă tot faci propagandă, măcar fă-o inteligent!

By | 25 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Revista „Kamikaze” face adesea propagandă politică sub masca umorului „de calitate” şi băşcălia lor este intens savurată de diverşi giumbicşi, care o răspândesc pe reţelele de socializare.

De câteva zile mă tot agasează pe Facebook următoarea imagine:

pontafone

După cum se vede, este nelipsit Dan Voiculescu, cel mai denigrat şi mai atacat mediatic personaj din România la ora actuală, sub imaginea căruia stă scris „PONTAFONE” (câtă creativitate!).

Mai jos putem citi:

ACUM TOATE MINCIUNILE USL SUNT NAŢIONALE

Cu 7.409.626 voturi beneficiezi de:

  • 588 demnitari corupţi, mincinoşi şi puturoşi
  • 4500 minciuni naţionale
  • 4500 acte de corupţie naţionale

OK. Nu mă interesează duşmănia personală între Traian Băsescu şi Dan Voiculescu, nici propaganda anti USL. E treaba lor, lupta lor politică, personală, de clan etc. Dar de ce sunt amestecaţi în toată mizeria asta şi cei 7,4 milioane de români care au votat la referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea lui Băsescu? Şi ce legătură este între aceştia şi votul lor din vară şi cei 588 de parlamentari, care au fost aleşi în urma votului din 9 decembrie 2012???

O altă gafă ne neiertat este cea în legătură cu cei 588 de parlamentari. Dacă ne uităm la structura actuală a Parlamentului, doar la Camera Deputaţilor avem 55 de parlamentari PDL. Printre aceştia se numără şi Elena Udrea, Raluca Turcan, Cezar Preda, Tinel Gheorghe, Theodor Paleologu, Alin Popoviciu… în consecinţă, rezultă că şi aceştia sunt „corupţi, mincinoşi şi puturoşi”?!

Păi ce facem domnilor umorişti, ori sunem băsişti, ori numai suntem! 😆

4 păreri la “Dacă tot faci propagandă, măcar fă-o inteligent!

  1. Centurion

    Tipul ăsta de jurnalist, umorist sau mai puţin, se numeste mercenar de presă… Din lista personajelor amintite, (Elena Udrea, Raluca Turcan, Cezar Preda, Tinel Gheorghe, Theodor Paleologu, Alin Popoviciu), observ că ai omis-o cu totul nemeritat pe Roberta Alma Anastase, tipa genială care a descoperit „numărătoarea” din 3 în 14, până a reuşit demonstraţia egalităţii dintre 75 = 180… Cât despre cei 588, echipajul PD-list al fuhrerului ex căpitan de cursă lungă, a avut ani buni la dispoziţie pentru a corecta o legea strâmbă care a condus la acestă cifră a parlamentarilor, în paranteză fie spus, numărul congresmanilor SUA este mai mic şi totuşi reuşesc să reprezinte vreo 300 milioane de suflete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge