Un francmason a dezvăluit complotul împotriva Greciei în 2008

By | 30 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Un prieten de-al meu, care este acum un membru dezamăgit de rang înalt al Francmasoneriei evreiești din Budapesta mi-a spus ce urmează în ceea ce privește criza din Grecia.

Grecia a fost aleasă să joace rolul de stat membru falimentar al Uniunii Europene, cu scopul de a „crea” marea problemă pentru care Uniunea Europeană să „găsească” în curând „soluția”.

Grecia a fost aleasă pentru că simbolizează Europa (nimănui din Europa nu-i pasă de țări precum Ungaria sau Estonia) și pentru că economia sa a fost relativ ușor de devastat după ce a renunțat la moneda proprie.

„Elitele” europene folosesc Grecia pentru a convinge prostimea că, dacă problema Greciei nu este rezolvată, sudul Europei va intra în faliment, fapt care va declanșa prăbușirea întregului sistem financiar european și prin urmare, falimentul întregii economii europene.

„Problema” este că așa-numita zonă euro (în care moneda euro a înlocuit monedele naționale) este sortită să se prăbușească, deoarece statele sud-europene (precum şi cele din Est), nu-şi pot susține economia, dacă acestea nu-şi pot devaloriza propria valută pentru a stimula exportul și turismul (acum sunt absorbite de moneda euro).

Aceasta este partea în care politicienii globalişti corupți şi-au jucat rolul lor în slăbirea propriei economii prin orice mijloace, dar actuala „recesiune globală”, declanşată de bancherii internaționali khazari a fost cea mai mare parte a planului de a aduce economiile din sudul și estul Europei la un punct limită, precum și de a slăbi economia Statelor Unite și de a restrânge economiile Chinei, Indiei și Rusiei.

„Unica soluție”, care urmează să fie propusă în curând de UE, este de a suprima politicile fiscale și bugetare naționale din Europa și de a avea un buget european centralizat. Toate statele europene vor trebui să trimită cea mai mare parte din încasările bugetare către un guvern european central și bugetele naționale vor fi stabilite, de asemenea, de către acest guvern central.

Va fi un pic mai complicat, dar aceasta va însemna că guvernele naționale europene vor înceta să mai existe. În paralel, Uniunea Europeană anunță deja „necesară” crearea unei mari Armate Europene pentru a contrabalansa puterea militară dominantă a SUA în NATO.

După cum știți deja, bancherii internaționali sunt într-adevăr bancheri în mare parte europeni (Rothschild și co.), iar aceştia sunt adevăratul creier din spatele recesiunii globale provocate de mâna omului (așa cum sunt şi în spatele escrocheriei „încalzirii globale”).

Astfel, „elitele” europene sunt acum pe cale de a deveni mai puternice decât „elitele” tradiționale din SUA. Tot ce le trebuie este să facă din Uniunea Europeană un superstat adevărat (impozitare și politică bugetară centralizate), cu o adevărată super armată (viitoarea Armată Europeană). Apoi, „elitele” SUA vor fi obligate să fuzioneze SUA cu UE și nu opusul, așa cum ar dori.

„UNIUNEA” rezultată (aceasta este titulatura planificată) ar fi un imperiu condus de puterile financiare al căror strămoș a condus imperiul Khazar la vremea respectivă. Dacă cineva încă mai crede că „Protocoalele Înţelepţilor Sionului” este un fals, să aştepte până când planul de mai sus va fi îndeplinit și se va trezi într-o lume a „Înțelepților Sionului”. Cu excepția, desigur, a cazului în care America, China sau Rusia vor putea opri ascensiunea noului imperiu Khazar.

O vorbă despre aur din 2008:

În cazul în care ați cumpărat aur pentru a vă asigura economiile, aveți grijă pentru că, același prieten francmason al meu mi-a spus că aurul este doar o altă înșelătorie pentru a lichida averea clasei de mijloc. Prețul aurului va crește pentru o vreme și când destui oameni din clasa de mijloc din Occident au investit suficienţi bani, știţi voi, vor prăbuși prețul pentru a distruge banii băgaţi în el. Prietenul meu mi-a spus că s-ar putea întâmpla în acest an, dar oricum în următorii doi sau maxim trei ani. Nu ştiu dacă acest lucru este adevărat, dar am cumpărat ceva aur şi sunt pregătit să reacționez rapid.

Jean D’Eau din Budapesta, 2008

Sursa: Henry Makow

4 păreri la “Un francmason a dezvăluit complotul împotriva Greciei în 2008

  1. Marius

    In mare parte, pare plauzibil, cu cateva mici exceptii : UE + SUA sunt conduse tot de aceeasi stapani ai jocului, ca de altfel si Rusia si China, astfel incat e o iluzie/naivitate/manipulare sa afirmi ca acestia ar putea opri ascensiunea..

    In privinta aurului ca investitie, nimic nefiind sigur/garantat ca investie (depozitele au dobanzi foarte proaste si sunt amenintate de colapsul local si universal financiar-bancar, investitiile la bursa idem, investitiile imobiliare – cate terenuri/case sa-ti cumperi daca iti permiti si asta in contextul amenintarii razboiului?), Dumnezeu cu mila!

    Chiar ma gandeam la un moment dat cum si-ar putea asigura o pensie decenta (din care sa poata supravietui zilnic, incluzand eventuale medicamente si tratamente medicale), un om care a lucrat toata viata pe salariul minim pe economie sau mai rau, daca a avut perioade in care nu si-a gasit de lucru…raspunsul realist ar fi ca nu poate! moare de foame, de boli, etc. Jalnic!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Să înţeleg că Rusia, SUA şi China nu se vor putea răzvrăti niciodată şi nu vor putea ieşi de sub influenţa „stăpânilor jocului”?! 🙂

  3. Marius

    Foarte rar in istorie, exceptional as zice, au existat cazuri cand marionetele s-au rasculat impotriva stapanilor..insa nu este exclus 100%, adevarat ..:)

  4. Dan

    Mare inginerie sa vezi ca de ani de zile grecia se crede in comunism si minte in rapoarte oficiale ? Este nevoie de masonerie ca sa afli asta..? Trebui sa fi handicapat sa crezi prostiile tembele ale unora ce se cred….mesia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge