Europa este complice la diversiunea cu refugiaţii?

By | 21 septembrie, 2015
Distribuie prietenilor!

În prezent populaţia civilă din Europa este supusă unei uriaşe campanii de spălare a creierelor şi de isterizare în masă în legătură cu problema refugiaţilor musulmani. Această operaţiune se suprapune pe o acţiune deliberată de îndreptare a unui flux uriaş de imigranţi, cea mai mare parte provenind din taberele de refugiaţi din Turcia, unde, până în prezent s-au adunat peste 2 milioane de sirieni.

Se pune întrebarea: Cine organizează această mega operaţiune sub steag fals comparabilă cu atentatele de la WTC New York din 11 septembrie 2001?

Varianta cu credibilitate doar în rândul imbecililor este aceea că ISIS doreşte să invadeze Europa pentru a-o islamiza şi a istitui aici Sharia, legea islamică.

O variantă mai rezonabilă, ar fi aceea că este vorba de o diversiune de mare amploare, având ca scop destabilizarea puternică a Europei şi constrângerea ei să intre într-un război împotriva Rusiei şi a Orientului Mijlociu, diversiune planificată şi orchestrată de Imperiul Globalist format din Marea Britanie, SUA, Israel şi sateliţii lor.

Eu cred că, mai mult de atât, la această operaţiune sunt complici atât cei din conducerea UE de la Bruxelles, cât şi guvernele corupte ale statelor membre, asta incluzând şi cele ale statelor de la periferie, cum sunt Ungaria şi România.

Criza refugiaţilor s-a declanşat la începutul lunii septembrie, dar dacă răsfoim puţin presa, vedem că agenda primirii de refugiaţi şi repartizarea lor în UE pe bază de cote obligatorii a fost stabilită la Bruxelles de către Comisia Europeană încă din luna mai!

Comisia Europeană a anunţat miercuri noua agendă europeană în materie de migraţie, al cărei punct central îl constituie instituirea unui sistem obligatoriu de cote de refugiaţi pe care statele membre ar urma să îi accepte în perioadă următoare, pentru a ridica povara afluxului de imigranţi ilegali care se află acum pe statele din sudul Europei. Obiectivul este ca 20.000 de refugiaţi din taberele din nordul Africii sau Orientul Mijlociu să fie transferaţi în UE şi fiecară ţară să accepte un anumit număr de persoane în funcţie de populaţia ei, de PIB, de rata şomajului şi de numărul de azilanţi pe care i-a acceptat deja. De asemenea, vor exista cote şi pentru relocări, adică pentru împărţirea numărului de imigranţi care sunt salvaţi din Mediterană şi care se califică pentru azil. În total, România ar urma să ia, în baza acestui plan, 657 (3,29%) din cei 20.000 de refugiaţi din centrele din afara UE şi 3,75% din totalul imigranţilor care ajung în UE şi se califică pentru azil.

Bineînţeles, şmecherii din UE, care se află în mod special la baza acestei diversiuni, s-au pus la adăpost din timp.

Cu toate că principala idee a acestui plan este ca toate statele membre să îşi asume răspunderea pentru ajutarea refugiaţilor din nordul Africii şi a celor din Orientul Mijlociu, precum şi a imigranţilor salvaţi din Mediterană, nu toate statele vor lua parte. Regatul Unit şi Irlanda şi-au negociat în Tratatul de la Amsterdam să poată decide dacă iau parte la asemenea acţiuni, în vreme ce Danemarca a obţinut în acelaşi tratat aşa-numita posibilitate de „opt-out”, prin care a decis a priori să nu fie vizată de legislaţie în domeniul azilului.

Sursa: Gândul, 13 mai 2015

Tot îi luna mai, României i se comunică şi cota exactă de refugiaţi pe care ar urma să o primească, pentru fiecare refugiat ţara noastră primind de la UE câte 6.000 de euro. Acum această cotă a fost majorată cu încă 6.000 de refugiaţi.

În cadrul schemei, România ar urma să primească 1.023 de refugiaţi distribuiţi din Italia, respectiv o cotă de 4,26% din totalul de 24.000 de persoane. Germania va avea o cotă de 21,91% (5.258 de imigranţi), Franţa ar urma să accepte 4.051 de refugiaţi (16,88%), în Spania ar urma să meargă 2.573 de persoane (10,72%), iar în Ungaria 496 de extracomunitari (2,07%).

Sursa: Mediafax, 27 mai 2015

Ce concluzie tragem de aici? Că liderii UE cunoşteau încă de acum 4 luni ce va urma şi au pregătit din timp măsurile care urmează acum să fie luate de fiecare stat membru în parte.

Dar cine a creat starea tensionată de acum şi cum s-a ajuns la situaţia în care Ungaria să monteze la graniţe garduri de sârmă ghimpată şi să trimită acolo poliţişti cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene, iar acum chiar armata cu taburi şi armament de război?

Deşi fluxul masiv de refugiaţi a fost dirijat din afara Europei, de către tot felul de fundaţii şi ONG-uri de miliardari americani, care au ademenit, racolat şi finanţat refugiaţii din taberele în care erau adunaţi, vezi aici şi aici şi Turcia a deschis brusc în această lună graniţele reţelelor de traficanţi, lăsându-i să inunde Europa cu imigranţi, se pare că starea de conflict a fost creată chiar de statele UE!

Mai întâi Angela Merkel anunţa că Germania este dispusă să primească oricât de mulţi refugiaţi este nevoie, pentru ca mai apoi Ungaria să instituie blocaj total în calea convoaielor de imigranţi, generând conflicte violente între aceştia şi poliţia ungară. Dacă refugiaţii ar fi fost lăsaţi să ajungă în Germania, după ce li s-a dat speranţa că vor fi primiţi, nu s-ar fi întâmplat nimic. Dar aşa, deoarece aceştia nu au hrană, nu au apă, nu mai au bani şi nici nu se mai pot întoarce de unde au plecat, este de aşteptat să devină tot mai violenţi, agresivi şi predispuşi la comiterea de infracţiuni, fapt ce va da şi mai mult apă la moară propagandei.

Cine va beneficia de pe urma acestui plan diabolic? Evident, nu cetăţenii Europei şi în niciun caz statele arabe musulmane. De profitat va profita doar Imperiul Globalist, aflat în perioada de decădere, care doreşte să destabilizeze şi să radicalizeze statele europene, pentru a le obliga să intre într-un război mondial cu lumea musulmană, Rusia şi eventual China, după care planeta va fi reorganizată după o Nouă Ordine Mondială, aşa cum s-a întâmplat şi după Al Doilea Război Mondial. După aceea vom asista la un nou miracol al capitalismului, care va renaşte din propria cenuşă, dar va fi ceva şi mai cumplit ca înainte.

4 păreri la “Europa este complice la diversiunea cu refugiaţii?

  1. Sergiu

    Sa fi fost atentatele de la Paris factor declansator a ceea ce zice in articol?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @Sergiu: Articolul a fost scris înainte de atentatele de la Paris, deci acestea nu au cum să fie factor declanşator a „ceea ce zice în articol”! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge