Cum au pregătit Elitele Globaliste omenirea pentru Al Treilea Război Mondial

By | 10 decembrie, 2015
Distribuie prietenilor!

Elitele globale au o agendă. Ele doresc să înceapă un război apocaliptic între „Vest” și „Islam”. Acesta va arunca, fără îndoială, lumea în flăcări, ucigând oameni fără număr. Din cenușa acestui iad de coșmar pe pământ, ei vor instaura Noua Ordine Mondială, înrobindu-i o dată pentru totdeauna pe cei care vor supravieţui.

Neoconservatorul Samuel Huntington dezvăluie cu îndrăzneală dorințele stăpânilor săi în titlul manifestului său globalist, „Ciocnirea civilizațiilor și refacerea ordinii mondiale”.

Pentru a înfăptui acest obiectiv, ei au nevoie să facă două lucruri. 1. Să facă Vestul să urască Estul (țările musulmane); și 2. Să facă Estul să urască Vestul.

Pentru a crea această ură profundă faţă de Occident, au bombardat fără milă civili din țările musulmane în ultimii 20 de ani. Cea mai mare tragedie umană a fost în Irak. De câte ori şi-a văzut un copil rudele făcute bucăți, la o petrecere de nuntă, de o dronă nemiloasă care revărsa moarte asupra lor? Au fost sute de mii de malformaţii congenitale cauzate de uraniul sărăcit, pe care majoritatea irakienilor acum îl respira în mod constant. Acesta este doar vârful aisbergului. Citiți despre Fallujah, acolo unde soldații mergeau din ușă în ușă, împuşcând fiecare femeie, bărbat și copil din calea lor.

Apoi, au radicalizat psihopaţii din aceste societăți creând o amestecătură gen Mad Max de gangsteri și bătăuși. Glenn Greenwald face o treabă excelentă demascând rolul SUA și CIA în apariţia și înarmarea ISIS. (a se vedea, de asemenea, acest interviu cu Michael Flynn, șeful SUA DIA).

Teroarea islamică este o creație a elitei globale. Oricine demonizează Islamul sau Occidentul este manipulat de aceasta. Nu civilizația occidentală a bombardat Irakul și a creat ISIS – globaliștii au făcut-o. Ei nu sunt civilizația occidentală. Ei sunt antiteza sa. „Islamul radical”, în mod similar, nu este Islamul. Au construit aceste grupuri, le-au înarmat, le-au manipulat, iar acum le folosesc pentru a acoperi cealaltă parte a mașinațiunii lor:

Crearea în Occident a urii faţă de musulmani.

Nu este nimic în mod inerent violent sau anti-civilizație în Coran. Elita globală face o treabă foarte bună de a găsi sociopați și criminali însetați de sânge pentru a forța o interpretare care altfel nu ar exista. Fiecare cultură, rasă şi religie are un mic procent de populație psihopată şi marginalizată. De obicei, aceşti indivizi ajung în închisoare, sau se ascund printre noi. Terorismul islamic este pur și simplu manipularea sociopaților din lumea musulmană de către elita globală. Au recunoscut în mod deschis că i-au eliberat din închisorile din Libia și Irak.

În scopul răspândirii mesajului „urâţi musulmanii”, elitele au perfecţionat o glorioasă mașină de propagandă la nivel mondial. Alex Jones și Paul Watson au devenit o portavoce neoconservatoare pentru demonizarea musulmanilor și Islamului.

Uitaţi-vă la Paul Joseph Watson pe Youtube! Este atât de plin de ură, e șocant. Acesta promovează mesajul conflictual al cartelului bancar mondial cu perfecțiune maximă. El postează de multe ori povestiri anecdotice despre „incompatibilitatea Islamului” cu civilizația occidentală. Anecdota ca argument este un instrument al ticăloșilor.

Există milioane de musulmani care construiesc poduri, creează tehnologie, practică medicina și contribuie la patrimoniul creativ comun al civilizației occidentale. Există miliarde de lacrimi vărsate și lumânări pentru victimele inocente ale tuturor actelor teroriste. Culegând selectiv numai câteva cazuri, este doar o tactică a manipulatorilor. Musulmanii sunt oameni obișnuiți care doar, din păcate, au avut parte de nişte diavoli globalişti care au băgat milioane de dolari în psihopaţii lor.

Un terorist nu are oricum niciun fundament moral. Dar să scoţi asta în evidenţă și să nu înțelegi că bombardarea unei țari (Irak, Libia) până la distrugere reprezintă o bază morală mult mai erodată, este un caz patologic de ipocrizie și ignoranță.

Poate domnul Watson ar trebui să posteze clipuri cu copii irakieni care îşi pierd părinții în exploziile bombelor MOAB, care sunt atât de puternice, încât îţi fierb organele de la sute de metri distanță. Sau poate prezenta istoria amestecului CIA în aceste țări din ultimii 50 de ani, finanțarea și înarmarea de către ei a dictatorului zilei pentru propriile lor scopuri.

Ideea este că aceste acțiuni nu sunt evenimente naturale. Ele sunt create insidios și concepute pentru a crea ură și a-i denigra pe musulmani. Cum poate fi cineva atât de uluitor de prost încât să cadă în capcana lor este incredibil. Când veţi vedea și înțelege ce fac globaliștii – veți dori să cultivaţi dragostea între creștini și musulmani. Acesta e antidotul real.

Watson și Jones sunt agenţi ai Noii Ordini Mondiale. Ei sunt negustori de ură și frică. Ei sunt profeți falși ai Armaghedonului.

Închei cu un mic crâmpei de speranță. În mijlocul acestui haos total și confuzie, pe scena mondială este un om pe care eu încep să-l privesc ca pe ultima speranţă a umanităţii. Numele lui este Vladimir Putin.

Putin a scris un act normativ care declară ilegală adoptarea unei legi care proclamă Coranul un text extremist. Gândiți-vă la asta! De ce ar face aşa ceva? El a expus modul în care ISIS a fost creat de către elita globală și, mai important, faptul că este finanțat de aceasta. El a inaugurat solemn o moschee și promovează bunătatea inerentă în oameni – inclusiv musulmani – cu respectarea credinței lor și încurajarea unei societăți mai tolerante și favorabilă incluziunii.

În opinia mea, el este un rege bun. Adesea, eu spun acum: God save Vladimir Putin!

Sursa: Henry Makow

11 păreri la “Cum au pregătit Elitele Globaliste omenirea pentru Al Treilea Război Mondial

  1. Ana

    Vladimir Putin a zis ca nu e exclus sa foloseasca rachete nucleare in Siria, dar ca spera ca nu va fi nevoie. E la fel de psihopat ca toti ceilalti…

  2. Cugetatoru'

    E doar ca si ceilalti din „gloata elitista”care vor sa conduca lumea dupa oranduierile lor ( fie ele sanatoase/normale sau , cum se dovedesc….sunt de-a dreptul hilare). Se joaca toti cu soarta oamenilor si nimeni nu se sesiseaza….americanii in partea lor, rusii in partea lor, chinezii in partea lor, indienii in partea lor etc.

    Iar scopul lor e acela ( sa supune omenirea intr-un fel sau altul)….dandu-le impresia ca toata lumea se afla intr-un razboi continua ( ca doar eu sau tu, ea sau el ne dorim sau alergam dupa resursele altor tari si producem doar necazuri :foamete si crime). NU, ei o fac cu ideologiile lor de 2 bani , cu o multime adormita si nepasatoara s.a.m.d. .

    Cine, poate interveni sau sa opreasca dominatia lor daca nu noi oamenii de rand ( sa nu-i mai consideram ca pe „stapanii/conducatorii” nostrii si sa le demascam adevarata fata …ca de fapt ei sunt doar lacomi dupa resurse naturale cat si materiale , si nu in ultimul rand dupa varsare de sange). Astia , nu valoreaza atentie , indiferent in ce directie nici cat valoreaza o , apa de ploaie dupa ce se scurge in sant.

    In primul rand, oameni fara scrupule ca ei ( nu mai gasesti pe alte trepte ierarhice a societatii); in al doilea rand , mintea lor bolnava cauta doar conflicte si nu pace ( nici macar ei nu au liniste in interiorul lor); iar in al treilea rand , trepadusii astia ( stiu ca le va veni timpul , nu al plecarii…dar cand vor fi nevoiti sa lasa urmasilor oranduierile lor).

    Asadar, nu o sa scapam de ei ….doar atunci , cand ne va veni ceasul ( iar ei in continuare vor domni fara ca cineva sa-i traga la raspundere). Fara, ca cineva sa le plateasca pt. „binefacerile” facute acestui pamant cat si oamenilor de pe acest pamant ( iar rasplata lor o vedem , zilnic). De ce sa nu plateasca si ei pt. ceea ce fac ( o lasam pe seama lui Doamne , Doamne:):):) ; chiar crede cineva tampanie mai mare ca asta….NU, sa-i recompesam cu atata „bunatate” incat , si peste 2 mii de ani ( sa nu-i mai trebuiasca cuiva dominarea globala o populatiei….. sa-i aducem intr-o stare de saturatie, ca altfel nu vor afla nicioadata cum e sa fii om si sa nu sa te joci de-a D-zeu; de fapt asta fac ei….iar noi , unii ne rugam la alt zeu, altora nu le pasa etc.).

    Multi , suntem adormiti de aceste „taine” ale lumii si nici nu vrem sa vedem cu mintea si cu ochii deschisi!

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Din tot articolul ăsta nu aţi găsit de comentat decât ultimul paragraf referitor la Putin?! Articolul are cu totul alt subiect! 😀

  4. anonim

    Maicuta sfanta vrea PACE si PACE va fi !!!!!
    Mai este putin si incepe EPOCA DE AUR…
    DOAMNE AJUT !!!

  5. Adina

    Sa speram ca nu se va recurge la asa ceva. Cred ca se pot rezolva aceste probleme si pe cale pasnica, intr-un fel, asa cum s-a rezistat si pana in acest moment. Chiar daca ei au fost preocupati mai mult cu conflictele interne.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Se pot rezolva conflictele şi pe cale paşnică, numai că unii vor neapărat război, pentru că altfel nu le merg lor afacerile.

  7. cozubas

    cugetatorule,esti destul de prostanac sa crezi ca toti sunt angajati pe acelasi drum al globalizarii. Daca ar fi asa,un guvern mondial era deja instalat fara ca cineva sa se fi opus ! Daca exista un conflict intre marile puteri, si exista,asta inseamna ca globalizarea,dominatia lumii intr-un mod centralizat,printr-un singur guvern mondial, are opozitie. Asta inseamna pe intelesul tau ca se contesta suprematia politico-militara anglo-saxona ca unic hegemon mondial si ordinea mondiala stabilita dupa sfarsitul razboiului rece. Cert este ca o lume multipolara este cu mult mai ospitaliera pentru individul uman decat o lume uniforma cu un singur model – cel sclavagist american,fara familie,fara crestinism,fara educatie,fara morala,fara altruism ,compasiune sau empatie,fara justitie sociala si fara acces la sistemul medical al tuturor,dar cu multa homoxesualitate bagata cu forta in casele care nu sunt ale oamenilor ci al bancilor si cu foarte multa teroare politieneasca si control ca la puscarie. De fapt asta-i lumea globalizata anglo-saxona : o puscarie a intregului glob,in care oamenii sa umle cu sacul in cap ca la Guantánamo ,legati cu lanturile de gat de banci,fara scoala,muncind 12-14 ore pentru taxe si facturi,fara a avea voie sa scoata sacul de pe cap si o elita ,care nu se mai autointituleaza Dumnezeu pe pamant ca ar trebui sa se asemene lui Hristos,ci sunt urmasii extraterestrilor …))))))))) Aceasta elita anglo-saxono-sionista au dreptul „natural” ( ca urmasi ai extraterestrilor…))) sa fie sefii de sclavi ai omenirii …Daca voi vreti o astfel de lume,fiind sclavii fericiti , se pare ca rusii,Putin si altii nu vor. Asta-i tot!

  8. Cugetatoru'

    @cozubas

    De la aparitia Iluminismului in Europa, in America de sud si de nord ( practic s-a realizat ceea ce numim noi „epoca moderna”….daca mintile unor „luminati” n-ar fi intins spre industralizare pornind de la anglo -saxoni si ajungand la asiatici ; daca te uiti mai atent o sa observi ca totul provine din China sau Japonia daca luam in considerare noua epoca sau „new age”).

    Acuma,o sa vine cineva ….bine bine dar ce treaba au ceilalti ( daca japonezii produc roboti cat si chinezii si nu in ultimul rand detin tehnologie de ultima ora)…totusi, sa nu uitam ca americanii detin companiile chineze in Asia si nu asiaticii au suveranitate, sa nu uitam ce-au patit japonezii cu americanii in al doilea razboi mondial ca sa ne dam seama cine are control si in regiunile asiatice de ex, in: Coreea de sud, Japonia am mai pomenit-o, Felipine, Thailanda, Taiwan , Vietnam , Indonezia, Malaezia, India lovita din plin de anglo-saxoni si nu in ultimul rand China….cine crede ca chinezii joaca cartea lui D-zeu si nu cartile lumii moderne: ) ; ei il au pe Budha , deci si le rupe de europeni, posibil la propriu).

    Trebuie sa fii credul ca sa nu-ti dai seama ca toti liderii marilor popoare cat si imperiilor la ora actuala ( cum e SUA)….interesul lor se rezuma doar de avea control asupra altor tari ( respectiv, asupra oamenilor de rand). De asemenea, asta si promoveaza noua epoca a omenirii : multiculturismul ( egalitate intre rase si intre sexe….cele mai penibile posibil, deci le dai acces tuturora sa practica aceleasi obiceiuri….munca robotizata si iar muna, iar din cand sex cu persoanele de acelasi sex si nu numai; cum se poate numi asta ?!). Libertate, civilizatie ( cum o spun ei) sau un control de la cel mai mic nivel ( evident , pornind de la omul de rand); facandu-i practic niste cobai de laborator intr-o lume perversa si anormala….asta se poate vedea in zilele noastre.

    Iar, o bazaconie ca asta mai mare n-am auzit ( cum pot toti liderii mondiali sa conlucreze la crearea asa zisului „guvern mondial”). Pai, inseamna ca acuma ne-am nascut ( unii dintre noi ) iar istoria recenta ne joaca festa ….cand avem la activ doua razboaie mondiale ( aia ce presupune..ca s-au saturat oamenii de rand de viata lor si au zis , hai sa ne omoram intre noi, NU; asta crede cineva ca s-a intamplat , sau ca, era nevoie de un conflict major deoarece pe durata lui se poate intampla orice…vezi propaganda americanilor a de ataca pe japonezi cat si interventia lor in Europa…din cate stiu americanii nu sunt vecini cu europeni dar mai ales cu japonezi ca au sarit sa-si apara vecinii de hoarda nazistilor sau a fascismului; alta poveste..daca vreti va o pot reciti oricand ce s-a intamplat mai cu exacticitate in cele doua razboaie mondiale).

    Mai recent, ce sa intampla in Orientul mijlociu ( si asa zisul conflict cu Rusia, cineva a zis ca un urs nu trebuie trezit cand hiberneaza…..numai ca Rusia in ziua de astazi numai e Rusia de altadata; e kaput cu ea cum ar zice rusul….s-a dus pe partie de cand gorbaciov si eltin si-au batut joc de destinul rusilor cu asa zisa democratie); acuma, rusii sau mai bine zis companiile rusa….vor sa aiba ele insasi control asupra proprillor resurse ( doar nu le vor da americanilr, pardon investitorilor straini cum s-a intamplat la noi dupa ’89 ). Rusul, nu-i chiar atat de prost ( numai ca liderii lor au fost si sunt niste mameluci…..cum sunt politicienii nostrii, ale americanilor, francezilor, chinezilor, englezilor, nemtilor etc.).

    Cauta tu un loc in lumea asta unde, pana si legiferarea kktului ( s-a facut, deci nu ai scapare ca om simplu…iar ca o jigodie, sau ca o zd.reanta ai niste privelegii pana le esti de folos; daca nu vin americanii si te pot gasi si in pesteri:):):). Plus, se preconizeaza o retea inteligenta .da cam asa o numesc ei ( ce presuspune)….pai, vedem ( cardurile electronice de credit sau debit, cardurile de sanatate cat si identitatii; microcipurile , supraveghere video , contuare electrice, aplicatiile virtuale cat si site-urile de socializare….un fenomen cat si un experiment reusit; rusii si nici chinezii nu se lasa mai prejos).

    Si toata lumea inca viseaza, inca crede in diversi „lideri politruci” ( crezand ca salvarea vine de la ei….si nici vorba de la noi , noi cei care luptam zilnic cu neajunsurile si mai mult de atat; sclavagismul modern denumit si consumerism; copiilor de la o varsta frageda e impusa o moda a consumului in exces de divere obiecte /lucruri folositoare sau nu). Batranii, dupa ce si-au trait tineretea ….pot acuma se viseze la viata de dincolo :); numai ca intai trebuie sa se lupta cu ei ca sa aiba ultimele zile mai linistite ( avand in vedere industria farmaceutica produce medicamente/ droguri carora batranii nu pot rezista tentatiei de a gusta din ultimele clipe ale vietii :).

    Numai, ghinionul unora ( care incearca , cat poate fiecare..ca doar nimeni nu e supraom cu puteri supranaturale)….fiti vigilenti si uitat-va mai atent unde si de la cine cereti mantuire , ca nimeni nu o sa va ofera…..dar, macar nu muriti mai prosti decat ar trebui!

  9. Manuel Transmission

    Cand ai ceva timp citeste
    – „The Law” (1848), Bastiat Frederic
    https://fee.org/files/doclib/20121116_thelaw.pdf

    – The Real Crash: America’s Coming Bankruptcy, Peter D. Schiff
    http://www.fileshare.ro/e3171925968

    – CIA’s Simple Sabotage Field Manual:
    https://www.cia.gov/news-information/featured-story-archive/2012-featured-story-archive/CleanedUOSSSimpleSabotage_sm.pdf

    bonus:
    – The Syrian Holocaust: A Preplanned Genocide And Forced Exodus
    http://stateofthenation2012.com/?p=25505

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge