Scrisoarea de mulţumire a lui Băsescu pentru stăpânii occidentali ai României

By | 6 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Stimate Domnule / Stimată Doamnă,

Îmi face plăcere să vă adresez cele mai sincere mulţumiri pentru sprijinul ferm pe care l-aţi acordat instituţiilor statului român pe tot parcursul crizei politice severe din perioada 3 iulie – 27 august 2012.

Poziţiile publice pe care le-aţi exprimat în sprijinul apărării independenţei instituţiilor statului, în special în ceea ce priveşte funcţionarea justiţiei şi respectarea deciziilor Curţii Constituţionale, au avut un rol important în menţinerea acestora pe cursul funcţionării lor corecte.

Instituţiile statului român democratic au ieşit întărite din această criză şi au demonstrat că au capacitatea de a aplica prevederile Constituţiei şi ale legii, în condiţiile în care au fost supuse unor presiuni politice deosebite. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără susţinerea dumneavoastră constantă, pentru care doresc încă o dată să vă mulţumesc.

Vă rog să primiţi, stimate Domnule / stimată Doamnă, expresia consideraţiei mele foarte înalte, alături de marca aprecierii mele personale deosebite.

Traian Băsescu Preşedintele României

Sursa: Realitatea

Acestea sunt deocamdată mulţumirile. Probabil că după asta urmează şi darurile de mulţumire.

0 păreri la “Scrisoarea de mulţumire a lui Băsescu pentru stăpânii occidentali ai României

  1. ChavaLito^

    Sluga asta de presedinte,doar de Comisia Europeana si SUA a fost pastrat la putere,tocmai pentru a vinde ultimele resurse strategice si a integra tara in moneda lor mizerabila numita euro.a facut rahatu asta o avere in schimbul vinderii Romaniei,si nu numai el.am vazut un documentar in care sunt intrebati cam toti oamenii politici care au fost la guvernare (iliescu,constantinescu,basescu),de ce se ‘privatizeaza’ toate intreprinderile importante si ei raspund cu zambetul pe buze ca nu aduc bani la buget si nu sunt profitabile.
    ChavaLito^´s last blog post ..Vadim Tudor in Parlamentul European: ROMANIA a ajuns o COLONIE a SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge