Pro TV cea imparţială şi neimplicată politic

By | 14 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Până nu demult Pro TV îşi făcuse un titlu de glorie din faptul că este o televiziune neimplicată politic cu ştiri imparţiale, preocupată doar de mega afacerile sale din industria divertismentului.

Iată însă că, mai recent, din motive mai mult sau mai puţin obscure, televiziunea „albastră” a lui Sârbu & Co virează accentuat spre portocaliu. După ce Ion Ţiriac a fost invitat la „După 20 de ani” pentru a preaslăvi realizările măreţe ale guvernului Băsescu-Boc şi Andreea Esca şi-a etalat în direct simpatiile băsiste într-un dialog cu CTP, acum susţinerea temelor de propagandă pdl-iste se face chiar pe faţă şi cu mare abnegaţie.

Deoarece premierul i-a făcut pe bieţii românii înzăpeziţi puturoşi şi i-a scos de la „căldurică” să dea zăpada, iar liderul PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader a spus că cei care au decedat au păţit asta din cauza băuturii, reporterii protevişti au plecat pe teren, prin nămeţi, în căutare de ţărani „puturoşi” şi „beţivi” ca să susţină cu imagini propaganda puterii.

Via Ciutacu

6 păreri la “Pro TV cea imparţială şi neimplicată politic

  1. Sorin

    Betiv si lenes!? Trebuia sa il caute pe Base, il gaseau mai repede si se incadreaza foarte bine in descriere. 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge